2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برنج کته محلی و غیر محلی نداره برنج و بشور بذار خیس بخوره بعد اب بریز یه بند انگشت بالای برنج یه کم نمک یه کم روغن برنج که نرم شد و ابش کشیده شد دم کنی بذار دم بکشه زیاد نرم بشه شفته میشه 

برنج رو يكي دوساعت ميخيسونم بعد با آب و روغن ونمك ميزارم رو گاز زيرشم زياد ميكنم يكي دوبارهم ميرنم تا آبش كشيده بشه.بعد كه آبش تموم شد يكم روغن ازكناره ها ميريزم كه ته ديگش برشته بشه بعدم درش ميزارم كمش ميكنم

آب هم من درحد يه بند انگشت روي برنج را بگيره ميريزم.آبشو كم بريز كه شفته نشه 

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

من همیشه درست میکنم ی کم روغن میریزم قبل از اینکه جوش بشه برنجو با اب خودش ک خیسوندیم  میریزم و هم میزنم ی کوچولو ک نرم شد اب جوش میریزم روش وقتی ابش کم شد دم کن میذارم و میذارم دم بکشه عالی میشه

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
اینکه شفته میشه پیشم 

ببین به هر تعداد که برنجته یه پیمانه اب بیشتر بریز نمکم بزن بزار یکی دوساعت اگه وقت داری بمونه 

بعد بزار رو گاز درش باز بزار به جوش بیفته و تقریبا بیشتر ابش کشیده بشه و روش یکم روغن بریز و هم بزن و دمش کن 

برا من اینطوری خوب میشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....