2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برنج کته محلی و غیر محلی نداره برنج و بشور بذار خیس بخوره بعد اب بریز یه بند انگشت بالای برنج یه کم نمک یه کم روغن برنج که نرم شد و ابش کشیده شد دم کنی بذار دم بکشه زیاد نرم بشه شفته میشه 

برنج رو يكي دوساعت ميخيسونم بعد با آب و روغن ونمك ميزارم رو گاز زيرشم زياد ميكنم يكي دوبارهم ميرنم تا آبش كشيده بشه.بعد كه آبش تموم شد يكم روغن ازكناره ها ميريزم كه ته ديگش برشته بشه بعدم درش ميزارم كمش ميكنم

آب هم من درحد يه بند انگشت روي برنج را بگيره ميريزم.آبشو كم بريز كه شفته نشه 

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

من همیشه درست میکنم ی کم روغن میریزم قبل از اینکه جوش بشه برنجو با اب خودش ک خیسوندیم  میریزم و هم میزنم ی کوچولو ک نرم شد اب جوش میریزم روش وقتی ابش کم شد دم کن میذارم و میذارم دم بکشه عالی میشه

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
اینکه شفته میشه پیشم 

ببین به هر تعداد که برنجته یه پیمانه اب بیشتر بریز نمکم بزن بزار یکی دوساعت اگه وقت داری بمونه 

بعد بزار رو گاز درش باز بزار به جوش بیفته و تقریبا بیشتر ابش کشیده بشه و روش یکم روغن بریز و هم بزن و دمش کن 

برا من اینطوری خوب میشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....