2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبل

58 بازدید | 2 پست

تو تاپیک قبل در مورد نظر همسرم در مورد زن همسایه گفتم جالب بود عده ای اومدن گفتن اینا باهم بودن بدون اینکه فکر کنن ممکنه با این حرفشون بین زن شوهری خراب بشه جدا از این مگه میشه الکی تهمت زد من خودم به اون زن تهمت نزدم که با شوهرم بوده باوجودی که چقد اذیتم کرده بود ولی هم جنسم هست یه مادر،چطور میشه به زن حامله تهمت زد تورو خدا اینجور مواقع قبل از اینکه فکرتون بره سر رابطه فکر کنید شاید فقط در حد تعریف بوده همه مردها از زنها تعریف میکنن یا بازگو میکنن یا نمیکنن این حرف من نیست حرف روانشناس هست واینکه هرکس از هرکس تعریف کرد بعد نظرش تعغیر کرد بگیم باهم بودن کل مردای کره زمین با هر زنی بودن مگه میشه باهمه شک زندگی کرد ما زنا یه کجا داریم میریم اولین فکر منفی 

یکی تیشه بگیرید؛ پیِ حفره زندان… چو زندان بشکستید؛ همه شاه وُ امیرید
خب اگه شک نکردی چرا تاپیک زدی ،میخواستی اطلاع رسانی کنی؟؟

من فقط تعجب کرده بودم که همسرم اول به نظرش خوشکل اومده بود چون سنش زیاد بود اون خانم وچهرش طبق معیار های زیبای همسرم نبود بعد مگه همه باید شک داشته باشن گاهی سوالی میاد تو ذهن آدم یا از چیزی ناراحت میشه تاپیک میزنه اینجور که میگید باید نی نی سایت بزنه فقط در صورت شک تا پیک بزنید 

یکی تیشه بگیرید؛ پیِ حفره زندان… چو زندان بشکستید؛ همه شاه وُ امیرید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید