2777
2789
منکه هر روز تو فکرشم  سر سقط اول هزار جور سونو و ام ار ای و عکس رنگی رفتم گفتن مشکلی نیست و شا ...

منم داغونم حالم بده اخه دو تا سقط پشت سر هم ابن همه زن میبینم که بی مشکل بچه دنیا میارن داغون میشم خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داغونم حالم بده اخه دو تا سقط پشت سر هم ابن همه زن میبینم که بی مشکل بچه دنیا میارن داغون میشم خ ...

منم با ۶ تا دختر خاله هام باردار بودم اونا زایمان کردن و من دو تا سقط بعضی هاشون اولی و دومی و سومی بودن ولی برا من نموند و هر دفعه سقط شد  

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
منم با ۶ تا دختر خاله هام باردار بودم اونا زایمان کردن و من دو تا سقط بعضی هاشون اولی و دومی و سومی ...

وااااای تو همدرد من هستی دقیقا خدا صبر بده من تو شهر غریبم تنهام کسی رو ندارم درد دل کنم 

چه قرصی بهت داد که ارامبخش باشه من حالم بده بیقرارم

سترالین و کلرودیازپوکساید من سابقه افسردگی هم داشتم قبل بارداری میخوردم باردار شدم انقد خوشحال شدم که دیگه نخوردم و بعد از دوهفته سقط شد و دوباره باردار شدم و دوباره سقط شد و دکتر داروهامو گفت ادامه بدم که من نخوردم دیگی هیچی برام مهم نیست 

وااااای تو همدرد من هستی دقیقا خدا صبر بده من تو شهر غریبم تنهام کسی رو ندارم درد دل کنم 

ای خواهر منکه کسی و دارم هم نمیتونم درد و دل کنم فقط می ریزم تو خودم و غصه می خورم 

سترالین و کلرودیازپوکساید من سابقه افسردگی هم داشتم قبل بارداری میخوردم باردار شدم انقد خوشحال شدم ک ...

من به دارو نیاز دارم دکتر فلوکستین ۱۰ داده ولی هشت روزه تاثیری ندیدم از این قرص 

من به دارو نیاز دارم دکتر فلوکستین ۱۰ داده ولی هشت روزه تاثیری ندیدم از این قرص 

این داروها بعد از دوهفته اثر میکنه ولی انقد خوبه آروم آروم میشی

این داروها بعد از دوهفته اثر میکنه ولی انقد خوبه آروم آروم میشی

به آرامش نیاز دارم خیلی.....شوهرم دیر میاد خونه تنهام فقط تو خونه راه میرم میگم من دوز دارو رو افزایش بدم فلوکستین ۲۰ بخرم 

به آرامش نیاز دارم خیلی.....شوهرم دیر میاد خونه تنهام فقط تو خونه راه میرم میگم من دوز دارو رو افزای ...

نه نکن یا موقع قطع کردنش سخت میشه برات