2821
2789
عزیزم همه باهم فرق میکنن ولی خیلی ها اکثرا از هفته ۶ به بعد علائم شروع میشه من هفته ۷ هستم هنوز درد ...

آره درسته.

ولی اکثرا تکرر ادرار هست.سینه ها هم حساس شدنش طبیعیه ولی مال من تیره تر هم شده بود.البته به قول شما من خودمم نمیدونستم.هفته ی پنج فهمیدم

آره درسته. ولی اکثرا تکرر ادرار هست.سینه ها هم حساس شدنش طبیعیه ولی مال من تیره تر هم شده بود.البته ...

خیلی ها مال پریود هم میشه من احساس پر بودن سینه کلا علائم پریود داشتم میگفتم صد در صد پریود میشم نشدم بعد علائم پریودی رفت تا یک هفته حالم خیلی هم خوب بود تازه جمعه حالم خرابه همش گرسنه هستم حالت تهوع سر گیجه ضعف و تیره شدن و سفت شدن سینه دارم البته گفتم همه با هم یکی نیستن فرق دارن ولی دکتر بهم گفت خیلی ها معمولا از هفته ۶ علائمش رو حس میکنن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی ها مال پریود هم میشه من احساس پر بودن سینه کلا علائم پریود داشتم میگفتم صد در صد پریود میشم نشد ...

بعله درسته منم درد پریودی اینا داشتم ولی پریود نمیشدم باورت میشه چقدر زنجبیل و اینا میخوردم که پریودم باز شه.خدا رو شکر رو جنینم سالم موند.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز