2789
عنوان

دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 36 پست
چجوری حقیقتو گفتی😂

قرار گذاشتیم برا اولین بار

کلا من مقصدم ازدواج نبود.فقط مسخره میکردم و میخندیدم.یه بار میگفتم چاقم.یه روز لاغر.بعد میگفتم سیاهم.یه جا گفتم چاقم.یه جا لاغر.یه بار میگفتم کوتاهم.یه بار بلند.. کلا دیوونش کردم🤣🤣فکر کنم عاشق خل بازیام شد😁😁البته خودش میگه چون خوب بودی و اویزون نبودی خوشم اومد..بدش از دخترای کنه که سریع خودشونو میچسبونن به ادم تا طرف بیاد بگیرتش میومد😃😃

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری حقیقتو گفتی😂

تا روز قرار هیچ تصوری از من نداشت.البته این مال زمان قدیمه.اونموقع فقط پیامک بود.واتس اپ و این چیزا نبود

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

اینکه شما اشتباهتون رو پذیرفتین(دروغ)و سعی کردین که با بازگو کردنش جبران کنین،میتونم بگم که شجاعانه ترین کار رو انجام دادین...

خودتونو سرزنش نکنین...دروغ گفتین...خب از انسانیت به دوره...فرقی نمیکنه چی رو به کی گفتین...اما قبول کردین اشتباه بوده و خواستین با بازگو کردنش جبران کنین...این یعنی خواستین انسان باشین...این خیلی خوبه...

همیشه سعی کنین که اشتباهتتون رو قبول کنین و جبرانش کنین...

غصه طرفتون رو هم نخورین...اگر اون هم کمی به این فکر کنه که کیه و برای چیه،قطعا شمارو خواهد بخشید