2789
عنوان

دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 36 پست
من از قبل میدونستم دوست شوهر دوستمه ولی نگفتم بهش خیلی رو این قضیه حساس بود

نکفتن که دروغ نیست دروغ یعنی عکس چیزی رو گفتن

همم رویاهای ما می تواند محقق شود. اگر شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ازدواجم مجازی بود.اسممو الکی گفته بودم.قد و رنگ پوستم و وزن و کلا همچی.. یعنی هرچی بودم رو برعکس گفته بودم

اخرشم ازدواج کردیم🤣🤣🤣خدارو شکر خیییلی هم خوشبختیم😁😁

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من ازدواجم مجازی بود.اسممو الکی گفته بودم.قد و رنگ پوستم و وزن و کلا همچی.. یعنی هرچی بودم رو برعکس ...

😁😁😁😁چقدر خوب عزیزم خدا خوشبختیتو زیاد کنه ولی دروغ این مشخصات مهم نیست

😁😁😁😁چقدر خوب عزیزم خدا خوشبختیتو زیاد کنه ولی دروغ این مشخصات مهم نیست

ممنون گلم.ولی منظورم اینه که اگه بخوادت بخاطر یه دروغ ولت نمیکنه.تازه توام دروغ بزرگی نگفته بودی.دوست شوهر دوستت بوده.خب باشه.چیز مهمی نبود که..

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
ممنون گلم.ولی منظورم اینه که اگه بخوادت بخاطر یه دروغ ولت نمیکنه.تازه توام دروغ بزرگی نگفته بودی.دوس ...

نمیدونم گفته بهتر ادامه ندیم منم دیشب منت کشیدم دیدم اشتی نمیکنه همه چیزشو پاک کردم

نمیدونم گفته بهتر ادامه ندیم منم دیشب منت کشیدم دیدم اشتی نمیکنه همه چیزشو پاک کردم

وااای.اصلا منت نکش.میدونم سخته.. ولی هرچی بیشتر منت بکشی ازت دورتر میشه