2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

1631 بازدید | 21 پست

دخترم ۵۰روزشه و امروز ۳روزه مدفوع نکرده .. بهش خاکشیر و عناب هم دادم و فایده نداشته ... ب نظرتون چیکار کنم ؟ 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

شربت انجیر 

شایدم شیر کم می خوره 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاکشیر عناب ... نوزاد 50 روزه ؟؟؟  توروخدا نکن اینکارارو  ببرش متخصص ...

اره مگه چیه ... از روزی ک بدنیا اومده اینارو میدم تا الانم هیچ مشکلی نداشته عزیزم

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

شربت انجیر  شایدم شیر کم می خوره

نه شیر خوب میخوره ... شیاف استفاده کنم اشکالی نداره؟ شما نمیدونید چ شیافی خوبه

خودت خیار بخور بعد بهش شیر بده خوب میشه.من هروقت دخترم‌یبوست می گرفت خیار می‌خوردم  خوب میشد

جدی؟ حتما این کارو میکنم

شکمشو با روغن زیتون اینا روغن مالی کن...سرما نده بهش...روغن بادام شیرین میگن خوبه ولی برای سن کم نمی ...

ماساژ دادم ولی بی فایده .. دلم کباب میشه براش همش زور میزنه

اره مگه چیه ... از روزی ک بدنیا اومده اینارو میدم تا الانم هیچ مشکلی نداشته عزیزم

عزیزم تا ۶ ماهگی به جز شیر خودت و قطره چیز دیگه ای نباید بدی.واسه معده بچه بده نمیتونه هضمش  کنه.تو تورو خدا این کارا رو نکنید بچه گناه داره

زندگی هروز بااتفاقات قشنگش مرا شگفت زده میکنند😍
عزیزم تا ۶ ماهگی به جز شیر خودت و قطره چیز دیگه ای نباید بدی.واسه معده بچه بده نمیتونه هضمش  کن ...

میدونم . آب خاکشیر میدم نه خود خاکشیر رو ک