2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تو نت سرچ کن در مورد قانون جذب و براش بگو ، قانون جذب میگه شاد و سرزنده باش تا به اهدافت برسی ، آهنگ شاد بذاره و ورزش کنه ، هر چی انرژی منفی بده بیشتر تو باتلاق مشکلات فرو میری ، من خودم در حال طلاقم ، خودمو میزنم به اون راه و از زندگیم لذت میبرم

با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️⁩⁦❤️⁩

میخوای من باهاش حرف بزنم؟

با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️⁩⁦❤️⁩

بگو تو داری امتحان میشی ، حضرت یونس تو دهن نهنگ بود و هر کسی جاش بود کاملا ناامید میشد ، اما از خدا خواست و نجات یافت ، یا اینکه وقتی فرعونیان داشتند نزدیک میشدند یاران موسی ترسیدند و یکدفعه موسی عصایش را به آب زد و دریا شکافت و عبور کردند ، بله ، هیچ چیز برای خدا غیرممکن نیست ، بگو نا امید نباش درست میشه 

خودش نمیخاد زندگی کنع چع حقی 😐

مگه حق داره راجع به خودش تصمیم بگیره؟ هیچ کس حق خودکشی نداره

پس کی حق داره  حتما باباش باید بگه بمیر یا نمیر 😐

نه ، هیچ کس حتی باباشم حق نداره ، عمر دست خداست ، هر وقت خدا اراده کنه مرگ میاد سراغ آدم ، زندگی بالا و پایین زیاد داره ، خیییییلی زیاد ، بعضی وقتا آدم به همچین شرایطی میرسه ، ولی روزای خوب هم میاد