2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تو نت سرچ کن در مورد قانون جذب و براش بگو ، قانون جذب میگه شاد و سرزنده باش تا به اهدافت برسی ، آهنگ شاد بذاره و ورزش کنه ، هر چی انرژی منفی بده بیشتر تو باتلاق مشکلات فرو میری ، من خودم در حال طلاقم ، خودمو میزنم به اون راه و از زندگیم لذت میبرم

با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️⁩⁦❤️⁩

میخوای من باهاش حرف بزنم؟

با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️⁩⁦❤️⁩

بگو تو داری امتحان میشی ، حضرت یونس تو دهن نهنگ بود و هر کسی جاش بود کاملا ناامید میشد ، اما از خدا خواست و نجات یافت ، یا اینکه وقتی فرعونیان داشتند نزدیک میشدند یاران موسی ترسیدند و یکدفعه موسی عصایش را به آب زد و دریا شکافت و عبور کردند ، بله ، هیچ چیز برای خدا غیرممکن نیست ، بگو نا امید نباش درست میشه 

خودش نمیخاد زندگی کنع چع حقی 😐

مگه حق داره راجع به خودش تصمیم بگیره؟ هیچ کس حق خودکشی نداره

پس کی حق داره  حتما باباش باید بگه بمیر یا نمیر 😐

نه ، هیچ کس حتی باباشم حق نداره ، عمر دست خداست ، هر وقت خدا اراده کنه مرگ میاد سراغ آدم ، زندگی بالا و پایین زیاد داره ، خیییییلی زیاد ، بعضی وقتا آدم به همچین شرایطی میرسه ، ولی روزای خوب هم میاد