برو تو نت سرچ کن در مورد قانون جذب و براش بگو ، قانون جذب میگه شاد و سرزنده باش تا به اهدافت برسی ، آهنگ شاد بذاره و ورزش کنه ، هر چی انرژی منفی بده بیشتر تو باتلاق مشکلات فرو میری ، من خودم در حال طلاقم ، خودمو میزنم به اون راه و از زندگیم لذت میبرم
با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا👩❤️💋👨 ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️❤️
بگو تو داری امتحان میشی ، حضرت یونس تو دهن نهنگ بود و هر کسی جاش بود کاملا ناامید میشد ، اما از خدا خواست و نجات یافت ، یا اینکه وقتی فرعونیان داشتند نزدیک میشدند یاران موسی ترسیدند و یکدفعه موسی عصایش را به آب زد و دریا شکافت و عبور کردند ، بله ، هیچ چیز برای خدا غیرممکن نیست ، بگو نا امید نباش درست میشه
با عشقم ازدواج میکنم ، عشقم : پولدار😎 ، مهربون🤗 ، باوفا👩❤️💋👨 ، دوست داشتنی🥰 ، با ادب🙂عاشق هم میشیم💓💖 و به پای هم پیر میشیم🧓👵❤️❤️
نه ، هیچ کس حتی باباشم حق نداره ، عمر دست خداست ، هر وقت خدا اراده کنه مرگ میاد سراغ آدم ، زندگی بالا و پایین زیاد داره ، خیییییلی زیاد ، بعضی وقتا آدم به همچین شرایطی میرسه ، ولی روزای خوب هم میاد