2777
2789
عزیزمی مبارکش باش.ان شالله برا خودتم پسر خوشگل.۹۰درصد به پسر میخوره.هر وقت حسم بگه یعنی ۱۰۰درصد درست ...

خدا ازدهنت بشنوه بخدا اگ پسر بشه همیشه دعات میکنم الهی ب تموم خواستع هات برسی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدا ازدهنت بشنوه بخدا اگ پسر بشه همیشه دعات میکنم الهی ب تموم خواستع هات برسی

گلم ممنونم.من کی باشم که تعیین جنسیت کنم.از خدا شاکر باش که دعات رو شنیده و به حرف دلت گوش کرده.بارداری برا تمام خانومهای که مامان نشدن لطفا دعا کن و شر کرونا از سرمون وا  کنه خدا خودش🙏🏻

گلم ممنونم.من کی باشم که تعیین جنسیت کنم.از خدا شاکر باش که دعات رو شنیده و به حرف دلت گوش کرده.بارد ...

انشالله خدا دامنه همه منتظرارو سبزکنه همه ب خواستشون برسن دعاهای همه براورده بشه

امروز اینقد گریه کردن میگم خدایا مگه صدامو نشنیدی چن ماهه صدات کردم

گلم تو رو خدا دو ماه پیشم رو جلو چشم نیار دور از جون جنینت.زبونم گاز بگیرم.اینقد ناله کردم و گریه چرا برای سومین دارم دختر دار میشم .که تو چهار ماهگی سقط شد.الان بعد دو ماه تازه آروم شدم😭.ان شالله جنینت هم پسره هم سالم و صالح بیاد دنیا

گلم تو رو خدا دو ماه پیشم رو جلو چشم نیار دور از جون جنینت.زبونم گاز بگیرم.اینقد ناله کردم و گریه چر ...

درکل زنا بدبختن همه جا واسشون تبعیض قائل شدن خدا بهت ی نی نی دیگ باجنسیت دلخواه بده گلم

درکل زنا بدبختن همه جا واسشون تبعیض قائل شدن خدا بهت ی نی نی دیگ باجنسیت دلخواه بده گلم

آره والا.نه نمیخوام.خدا منو خواس امتحان کن که شرمنده شدم حسابی.نمیدونم چرا بعضی اوقات با چه رویی بازم ازش کمک میخوام😥