2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

گلم مبارک.و از خدا میخوام هر جنسیتی که مد نظرت بهت سالم و صالح بده.۹۰ درصد به پسر میخوره🌹.فقد سه تا سوال دارم رشد موهای پات از زانو به پایین بیشتر شده با کمتر؟بعد مچ پا به پایین حتی زیر پتو گرم یا سرد؟صورتت از دور اطراف چونه ،کلا شونه ها و اطراف چونه لاغر شد یا چاق؟یعنی صورت لاغر شد یا چاق؟بتونی جواب سوالاتم رو دقیق و بدون تلقین بهم بگی میتونم بگم ۱۰۰درصد یا نه؟

گلم مبارک.و از خدا میخوام هر جنسیتی که مد نظرت بهت سالم و صالح بده.۹۰ درصد به پسر میخوره🌹.فقد سه تا ...

وای راس میگی گلم من ازترس اینکه دختره سونو نمیرم چون دوتا دارم کلا ناامید شدم موهای پام ک کم نشده اصلا ولی پوستم تیره تر شده و اینکه اوایل اره سردم میشدم الانم اونجوری سرد نیستن یبار گرمه یبار سرده ولی ازصورت بی نهایت لاغر شدم همینطور شونه هام فقط الان شکم دارم حتی سینه هام بزرگ نشده

گلم مبارک.و از خدا میخوام هر جنسیتی که مد نظرت بهت سالم و صالح بده.۹۰ درصد به پسر میخوره🌹.فقد سه تا ...

اینقد ذهنم درگیره ک شبا فقط کابوس میبینم ادم ازحرفای اطرافیا بیشتر دق میخوره

میگی ب پسر میخوره ازروی چی میگی گلم ناب یا جمجمه؟

از رو هر دو و حسم‌ میگه.به امید خدا اول سالم باش و صالح بعد پسر باش.و خدا در دهن هر چی دهن مفت و فضول گل بگیره.تا اینقد ما زنا کم حرص جنسیت رو بخوریم😭