2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ولی بروم‌نمیاره مشخصه پسر میخواد همش میگ بریم سونو من میترسم

گلم نگفتی چن هفتته؟بازم خوبه حرفی نمیزنه.از همین الان بگو ان شالله هر چی به صلاحمون خدا بهمون بده.تا پسر پسر نکن.مردا هر چی خانومشون بگه تکرار میکنن

الان۱۶هفتم اون عکس۱۲هفتس

بسلامتی.راستی احتمال هم نداد تو ان تی؟الان میتونی بری انومالی و جنسیت هم بفهمی و کم خودتو اذیت کنی.رفتی بسلامتی امروز فردا بیا بگو گلم.برات صلوات میفرستم🌹

بسلامتی.راستی احتمال هم نداد تو ان تی؟الان میتونی بری انومالی و جنسیت هم بفهمی و کم خودتو اذیت کنی.ر ...

فدات گلم مرسی تو ان تی اصلا انکار ب جنسیتش نگاه نکرد بعدش ک گفت بلند شو من اصرار کردم عصبانیم شد گفت دعا کن ک سالمه من جیزی ندیدم  هنوز زوده شاید دختره واس همین ترسیدم ب شوهرمم گفتم این دختره ک تو ذوقش نخوره ولی خدا میدونه ک چقد نذرو نیاز کردم خدا منو ناامید نکنه

فدات گلم مرسی تو ان تی اصلا انکار ب جنسیتش نگاه نکرد بعدش ک گفت بلند شو من اصرار کردم عصبانیم شد گفت ...

خواهش عزیزم.خدا خفش کن.دیگه نرو پیشش.انگار مفت و مجانی سونو انجام میدن.وظیفشون.کاش وقتی خواسی بیای بیرون میگفتی حالا چرا عصبی شدی مجانی که نیومدم زیر دستت.تازه ۱۴هفته به بعد ۱۰۰درصدی.خوب کاری کردی.بچها تو هفته های پایین شبیه همن.الان ۱۶هفته ی مشخص.خودتو اذیت نکن.برو سونو آنومالی ان شالله هر جنسیتی هس پا قدمش هم برا خودش هم شما چنان خوب باش که در دهن بقیه رو گل بگیره.برا آنومالی برو پیش سونو گرافی خوبی