2777
2789

تو قسمت نی نی سایت من برو و اونجا که مشخصات ت رو مینویسی آخرش تیکر گزاشته انتخاب کن 

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ی سوال.علائم بارداریتون چی بود.از زمان اقدام ب بعد.لانه گزینی رو دیدید خودتون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5123368/پودر-فرتی-بیوتیک-کسی-خوردهبرای-بارداری?page=1

این تایپیک منه همه توضیحات توش دادم تا اخر بخونید 

برید تو نی نی سایت من،اطلاعات کاربری،درج وضعیت جدید(بعد از  تنظیمات پروفایل من)

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
الان نمیشه سایت خرابه مبارکه نی نی تون چیه گل دختر یا گل پسر چنبار اقدام داشتین ماهی که باردار شد ...

هنوز معلوم نیست تازه هفته 5 هستم 

الان یکسال و نیمه اقدام کردم این ماه 5 شب پشت سر هم اقدام داشتیم خودم هنوز باورم نمیشه گرفته باشه هنوز تو شکم

هنوز معلوم نیست تازه هفته 5 هستم  الان یکسال و نیمه اقدام کردم این ماه 5 شب پشت سر هم اقدام دا ...

خدا حفظش کنه عزیزم

بنظرم پسر باشه 

رفتی سونو صدام کن ببینم درست گفتم یا نه

اره عزیزم

مثل ایککه یکی گفت خرابه فعلا

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

خوندم.ممنون عزیزم.ببین من بعد پی ۱۰ سیکلم اقدام رو شروع کردم ۱۲ پری کیت زدم زود پررنگ شد.فرداش زدم کمرنگ تر شد.تا الانم اقدام داشتم.کمر درد دارم.وقتی میخوام ظرف بشورم یا جارو بکشم کمرم داره نصف میشه از درد.از همون اوایل اقدام گاهی سردرد شدید میگیرم.پشت سر نزدیک گردن و پیشونیم .😔اونهفته پنجشنبه موعدمه.