تو قسمت نی نی سایت من برو و اونجا که مشخصات ت رو مینویسی آخرش تیکر گزاشته انتخاب کن
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
برید تو نی نی سایت من،اطلاعات کاربری،درج وضعیت جدید(بعد از تنظیمات پروفایل من)
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
خوندم.ممنون عزیزم.ببین من بعد پی ۱۰ سیکلم اقدام رو شروع کردم ۱۲ پری کیت زدم زود پررنگ شد.فرداش زدم کمرنگ تر شد.تا الانم اقدام داشتم.کمر درد دارم.وقتی میخوام ظرف بشورم یا جارو بکشم کمرم داره نصف میشه از درد.از همون اوایل اقدام گاهی سردرد شدید میگیرم.پشت سر نزدیک گردن و پیشونیم .😔اونهفته پنجشنبه موعدمه.