2777
2789
عنوان

قرص چاقی +عکس

906 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من قرص چاقی دراگون خریدم بسته هاش ۴۰۰ تایی بود من ۵۰ تا خریدم الان زدم تو اینترنت شکلش شش ضلعی نیس نکنه قرص ترک اعتیاده لطفا کمکم کنید 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دراگون اصلا خوب نیست و خییییلییی  خیلی عوارض داره عزیزم نکن اینکارو.

جوانه گندم بخور سیب زمینی آب پز بخور

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام  با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد💞 

بخدا همه کاری کردم باشگاه رفتم ازمایشم دادم مشکلی تدارم شیر خشک خوردم سرلاک خوردم سویق خوردم چاق نمیشم خواستم اینو امتحان کنم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

اشتباه نکن تمام قرص های ک باعث چاقی میشنفقط باعث تجمع اب تو بافتا میشن که با قطع قرص دوباره لاغر میشی....وکلن ضرر دارن برا کبد شما میخای چاق شی...غذا پر کالری بخور...اگر نمیشه...با بدن سازی حجم عضله هاتو زباد کن

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

چرا قرصه تو پلاستیکه؟

جلدی قوطی چیزی نداره؟

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
چون ۴۰۰ تایی بود من ۵۰ تا ازش خواستم 

ببین عزیزم 

من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزایش وزن رژیم گرفت، الحمدلله الان خیلی متناسب شده

لباساش قشنگ به تنش میشینه و کلی ذوق می کنه

لینک کانال دکتر تغذیه ای که ازش رژیم گرفت رو برات می فرستم ان شاا... برات مفید باشه، آنلاین هم می تونی رژیم بگیری، مکمل هایی هم که نیازه خودش میگه چی باید مصرف کنی
و این که برای سلامتی خودت، دنبال راهکارهای اصولی و علمی از کسانی باش که درسشو خوندن و علمش رو دارن مثل پزشک یا مشاورهای تغذیه

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

چون ۴۰۰ تایی بود من ۵۰ تا ازش خواستم 

تا اونجایی که من میدونم قرص تو قوطی هست فله نمیفروشن که

پیش کی گرفتی؟

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..