2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

65 بازدید | 8 پست

سلام خانما ممنون میشم راهنماییم کنید. من خانوادم وضع مالیشون خوبه اما برا خرید سیسمونی یه مقدار دارن خساست ب خرج میدن. مثلا میگن اینو نمیخواد اونو نمیخواد این اضلفیه اون فایده نداره. یا رفتم سونو گفت احتمالش بچه دختر باشه.ب مامانم ک گفتم میگ همین لباس پسرونه هارو بپوشون بهش اخه مامانم هربار میرفت بیرون از سال اول ازدواج من یه تیکه لباس بچه میخرید همه رو هم پسرونه خریده. از اون طرف هم شوهرم میگ خودم میخرم اما گله و شکایت میکنه و تیکه میپرونه. خانواده شوهرم هم ک خداروشکر از روز خواستگاری کلا تا الان ۵۰ هزارتومن هم ب ما کمک نکردن و خودشون کشیدن کنار و فقط چرب زبونی میکنن. راهنماییم کنید خیلی ناراحتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بنظرم خودت یه جوری هم بیار سرو ته اشو لزومی تداره اونقدر لباس بخوای که خونوادت بگن نه . تو از هرسایز دو دست لباس بگیر کافیه . دو دست سایز صفر دو دست یک دو دست دو . بعد که بجه هم بدنیا اومد اینو اون هم میارن وبعدش کم کم میگیرین دیگه . شوهرت از الان قیافه گرفته باشه میکوبه تو سرت همش .تو یه ذره پول جور کن یه ذره هم مامانت کمک کنه بخرین بگو مامانم خریده

من یه پیجی میشناسم که سه تیکه لباس نخی رو میده ۴۰ تومن خیلی قیمتاش عالیه یه تیشرت زیر دکمه یه بلوز و یه شلوار باهم چهل تومن از همچین پیج هایی سفارش بده بیاد هم به صرفه باشه هم دیگه شوهرت نگه نخریدن