2777
2789
عنوان

دراگون

510 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من قرص چاقی دراگون خریدم بسته هاش ۴۰۰ تایی بود من پنجاه تا خریدم تو پاکت برام گذاشته الان زدم تو اینترنت قرص های چاقی دراگون شش ضلعیه این ن یعنی قرص چاقی نیس نکنه قرص ترک اعتیاد بهم داده عکسشو میفرستم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

نخور این چیزا رو مریض میشی

دختر همسایمون باهمین قرصا رفت کما و بعد فوت شد🙁

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نخور این چیزا رو مریض میشی دختر همسایمون باهمین قرصا رفت کما و بعد فوت شد🙁

وااای ن منو نترسون اخه هیچ رهه دیگه ای ندارم همه کاری کردم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
وااای ن منو نترسون اخه هیچ رهه دیگه ای ندارم همه کاری کردم 

بخدا نمیخام بترسونمت ولی باور کن حتی اگه چوب خشکم باشی خیییلی بهتر عوارض این داروهاس

تحت نظر دکتر رژیم بگیر و باشگاه برو درست میشی مطمئن باش

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤