2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدانم ولی من هم چَشم انتظارم😥😅😭😂

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
چند وقته دارین این قرص و میخورین ؟

نه من این قرص رو نخوردم... من اورژانسی خوردم دو روز به پری الان ۸ روز گذشته هنوز نشدم برای این گفتم چشم انتظارم

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
نه من این قرص رو نخوردم... من اورژانسی خوردم دو روز به پری الان ۸ روز گذشته هنوز نشدم برای این گفتم ...

تو تا بحال خوردی؟ ب نظرت تا چند روز نشدن اوکی هس؟

تو تا بحال خوردی؟ ب نظرت تا چند روز نشدن اوکی هس؟

من هفت ماه مارولین خوردم روز پنج یا شش یا هفت پریود میشدم سه ماه قطعش کردم الان این ماه دوباره شروعش کردم فعلاک سه شبه نخوردم پریودم نشدم

2790
2778
2791
2779
2792