2777
2789
عنوان

دندون درد دارم😞

49 بازدید | 7 پست

دندون درد دارم نمی دونم چرک دارم یا خراب شده دردش ولی کمه بعضی وقتا زیاد می شه به خاطر کرونا و وضعیت وخیم استانم نمی تونم برم دندانپزشک

فقط خدا😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم برو دکتر منم رفتم دکتر ولی یجای خلوت برو

اگرم نمیخوای قرص برای عفونت بخور خوب میشه البته اگ عفونت داشته باشه

تو نیستی یه حس معمولی😻♥️آره همیشه همه کِس من بودی💫💋تو واسه من قشنگ ترین حسیو👻🔗باهم ما به جاهای قشنگ تر میرسیم🙃💞
بوو دكتر عزيز اين چه كرونايى شد باور كن اگر كرونا ما رو نكشه درداى ديگه اخر ما رو ميكشن

اگه دست خودم بود می رفتم اگه رانندگی بلد بودم ماشین ورنی داشتم واگه یکمی پول بود می رفتم ولی دس پدر ومادر نامرد افتادم که بمیری می گن رفتی درجا کرونا می گیری مارو می کشی دیگه مردمم بی خیال

فقط خدا😍
برو داروخانه سفیکسیم بخر ... دهنتم با اب و نمک یکم سرکه به صورت دهانشویه بشور که اگه چرکه بره 

نمی دونم‌ چه مرضی هس به خدا خسته شدم از زندگی خودشون هرجاشون درد می گیره به خاطر جونشون خودشون به کرونا نیگا نمی کنن می رن یاعلی😭😭 اونا دوس دارن من بمیرم راحت شن

فقط خدا😍
اگه دست خودم بود می رفتم اگه رانندگی بلد بودم ماشین ورنی داشتم واگه یکمی پول بود می رفتم ولی دس پدر ...

اى واى چه سخت خداوكيلى ظهرى ناهار نخور بگو دردم شديده تا يه فكرى به حالت كنن اينا چه پدر مادرايى ان من كرونا كه سهله اگر ابولا هم بياد نميذارم بچم درد بكشه سريعا ميبرمش دكتر