2777
2789
عنوان

یعنی زود رفتم

156 بازدید | 15 پست

یه هفته مونده به پریودم تمام علایم حاملگی رو دارم رفتم آزمایش منفی بود یعنی زود رفتم جای امیدی هست نمی تونم باور کنم همش حس میکنم حاملم خیلی دلم شکسته

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

اره زود رفتی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه یه تست زدم یه هاله کمرنگ افتاد شک کردم بعدش از این مدیکورا زدم منفی شد

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
خودت چی فکر میکنی میدونم دوستدارید زود بفهمید ولی درک نمیکنم چرا زودتر میرید ازمایش بزار پ ...

آخه میگن عزیزم آزمایش زود نشون میده  

این همه آنلاین لطفا جواب بدین 

آره زود رفتی حالا صبرکن

به نظرم سعی کن بهش فکر نکنی ..بزار این یکی دوهفته بدون استرس ردشه بره..منم مثل تو بودم سریه هفته رفتم دکتر ..روزا برام نمیگذشت اصلا

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

شاید لقاحت دیر باشه خب عزیزم من خودم ۳ روز تاخیر منفی بود ۱۲ روز از دادم گفت مثبت

تو رو خدا راس میگی شما هم آزمایش دادی

آره زود رفتی حالا صبرکن به نظرم سعی کن بهش فکر نکنی ..بزار این یکی دوهفته بدون استرس ردشه بره..م ...

شما هم متله من بودی باردار بودی؟؟ 

سینه هام درد میکنه و نوکشون برجسته شده زیر دلمم دردای مثل پریود داره نفخ میکنم و شکمم هم یه ذره جلو اومده هیچ وقت اینطوری نبودم

تو رو خدا راس میگی شما هم آزمایش دادی

اره گلم عذابی ک من کشیدم هیچکس نکشید🤭

یه کانتینر بیبی زدم منفی در میومد سونو دادم گفت مشکلی نداری از دادم منفی تااینکه ۱۲ روز بیبی زدم هاله انداخت گفتن منفیه از دادم سه روز بعد یعنی روز ۱۵ جوابش اومد مثبت بیبی زدم اونم مثبت شد

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
اره گلم عذابی ک من کشیدم هیچکس نکشید🤭 یه کانتینر بیبی زدم منفی در میومد سونو دادم گفت مشکلی نداری ...

خدا روشکر برای منم دعا کن دلم شاد شه یه ساله تو اقدامم این ماه لتروزول خوردم