بچه ها چن ماهیه نمیدونم ب چی حساس شدم ک کهیر میزنم اوایل ب بدنم میزد تازگیا ب صورتم میزنه علتشو پیدا نکرده ب چیزای مختلف میزنه یکی دوساعت پیش واس سردردم ی ژلوفن خوردم نیم ساعت بعدش صورتم کهیر زد چشام اندازه ی بادکنک شده خیلی باد کرده ی دونه سیتریزن خوردم ی بار کمپرس سرد پزاشتم رو چشام باز گزاشتم فریزر خنک بشه شما راه کاری دارین فردا باید برم مهمونی خیلی زشت شدم چه غلطی بکنم 😔لبامم باد کرده با پیشونیم ولی چشام خیلی ضایعس الانم بخابم پاشم بدتر میخواد باد کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو متخصص آلرژی باید تست بدی تا مشخص بشه فعلا قرص سیتریزین بخور، با دوز 10 چون 25 خیلی خواب آوره و اذیت میشی من 5 سال گرفتارم هرجا یه دکتر بوده و گفتن خوبه رفتم ولی هنوز گرفتارم من عصبی واسترس که میگبرم کهیر میز نم
والا من مامانم ب ی سری قرصها حساسیت داره یا ی سری خوراکی ها اونم این مدلی میشه میره دکتر پف چشماش کمتر میشن گلم حالا تو زودتر برو ب دکتر بگو برات اگه تجویز کرد بزن زودتر جواب بگیری تا فردا خوب میشی ان شالله