2777
2789
عنوان

کهیر

151 بازدید | 13 پست

بچه ها چن ماهیه نمیدونم ب چی حساس شدم ک کهیر میزنم اوایل ب بدنم میزد تازگیا ب صورتم میزنه علتشو پیدا نکرده ب چیزای مختلف میزنه یکی دوساعت پیش واس سردردم ی ژلوفن خوردم نیم ساعت بعدش صورتم کهیر زد چشام اندازه ی بادکنک شده خیلی باد کرده ی دونه سیتریزن خوردم ی بار کمپرس سرد پزاشتم رو چشام باز گزاشتم فریزر خنک بشه شما راه کاری دارین فردا باید برم مهمونی خیلی زشت شدم چه غلطی بکنم 😔لبامم باد کرده با پیشونیم ولی چشام خیلی ضایعس الانم بخابم پاشم بدتر میخواد باد کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز فهمیدم کهیر هم از علائم کروناست  دیشب پاهامو یه چیزی مثل پشه زده بود که خارش داشت ولی ...

اره من خوندم ولی من ۴ ماه میشه ب ی سری چیزای ک میخورم میزنه اصلا معولم نیس ی بار گوشت میخورم میزنه ی بار شیر ی بار سوپ مسخره اس رو مخمه 

برو متخصص آلرژی باید تست بدی تا مشخص بشه فعلا قرص سیتریزین بخور، با دوز 10 چون 25 خیلی خواب آوره و اذیت میشی من 5 سال گرفتارم هرجا یه دکتر بوده و گفتن خوبه رفتم ولی هنوز گرفتارم من عصبی واسترس که میگبرم کهیر میز نم

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
اره من خوندم ولی من ۴ ماه میشه ب ی سری چیزای ک میخورم میزنه اصلا معولم نیس ی بار گوشت میخورم میزنه ی ...

اگه مزمن باشه باید بری دکتر ممکنه از کبد تیروئید یا ...باشه باید آزمایش بدی 

شایدم گرمی زیاد خوردی

اگ آمپول بزنه پف چشام زود میخوابه 

والا من مامانم ب ی سری قرصها حساسیت داره یا ی سری خوراکی ها اونم این مدلی میشه میره دکتر پف چشماش کمتر میشن گلم حالا تو زودتر برو ب دکتر بگو برات اگه تجویز کرد بزن زودتر جواب بگیری تا فردا خوب میشی ان شالله

والا من مامانم ب ی سری قرصها حساسیت داره یا ی سری خوراکی ها اونم این مدلی میشه میره دکتر پف چشماش کم ...

مرسی عزیزم حیف الان نمیتونم برم همسرم پاشد ببینم میتونم برم کهیر صورت ی جوریه انگار آدم ۳۰ سال پیر میکنه 

خیلی بده نفهمی ب چی حساسی ی موقع وسط مهمونی کهیر بزنی 

مرسی عزیزم حیف الان نمیتونم برم همسرم پاشد ببینم میتونم برم کهیر صورت ی جوریه انگار آدم ۳۰ سال پیر م ...

اشکال نداره عزیزم دست خودت نبوده پیش میاداگه هم نخوابید نگران نباش بی خیال 

درکل من شنیدم رب و گوجه و فلفل و پنی سیلین‌ و اینجور چیزا ی مقدار حساسیت زا هستن حالا باز برو با دکترت حرف بزن خوب میشی عزیزم