2777
2789
عنوان

بستنی 🍨

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 37 پست
لوازم قنادی 

عطاری هم داره

کم بگیر برای سه کیلو بستنی فقط دو قاشق چای خوری لازمه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط هم زدنش رو مخیه

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
عطاری هم داره کم بگیر برای سه کیلو بستنی فقط دو قاشق چای خوری لازمه

طرز تهیه

من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
طرز تهیشو لطف میکنی

خیلی سادست

شیر محلی پرچرب چهار لیوان بزرگ میذاری بجوشه

بعدش شکر یک لیوان بزرگ رو با دو قاشق چای خوری ثعلب قاطی میکنی و داخل شیر میریزی و هم میزنی یه استکان گلاب اضافه میکنی و یک قاشق چای خوری وانیل

۳۰ ثانیه هم بزن و زیرشو خاموش کن

مواد رو بریز توی یه طرف استیل یا قابلمه خنک بشه بعد بذار فریزر یک ساعت بعدش در بیار با همزن برقی سی ثانیه بزن و مجدد بذار فریزر چها بار با فاصله یک ساعت اینکارو تکرار کن  یه شب تا صبح بمونه امادست.

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
میشه به جای شکر عسل ریخت؟

نه

لطفا طرز تهیه ش و مقدار لازم هم بگو من عاشق بستنی ام😋😋😋😋

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خیلی سادست شیر محلی پرچرب چهار لیوان بزرگ میذاری بجوشه بعدش شکر یک لیوان بزرگ رو با دو قاشق چای خو ...

قربونت مرسی ازت❤

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
ثعلب چیه؟ ازکجا میشه خرید

یه پودر سفید رنگ برای غلظت دادن و سفت شدن بستنی از عطاری بگیر