2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم الان جک s5 چنده ولی اگه پولت میرسه خیلی خوبه یا هایما

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
خودم هایما دوست دارم ولی خیلی از ماشینای چی نی بد میگن

آره ولی خوب قدرت موتورش بستگی داره مثلا چانگان و ایکس ۲۲ تیگو 5 اینا قدرتش ۱۵۰۰ که بدرد نمیخوره شتابشم کمه اما جک s5 و هایما عالین تو چینیا 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
 G01Swm به نظرت چه طوره؟

اونو نمیدونم اما اینایی که بهت گفتم خیلی خوبه، برو تحقیق کن اگه اینویی که گفتی میخوای بگیری بپرس قدرت موتورش چقدره شتابش چطوره اتاقش چجوریه خدمات پس از فروشش اینا خیلی مهمه

مرسی عزیزم لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم ایشالا هر چی میگیری چرخش برات بچرخه🙏

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز