2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه الان از دیروز دخترم تب داره بازیشم میکنه

فقط هی سرش عرق میکنه و داغ میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیزم چن سالشه چرا تب داره

۱۵ ماهشه

نمیدونم بخاطر دندونه یا سرماخوردگی

امروز عصر صداشم گرفته بود که احتمالا سرماخورده

خب خدارو شکر.انشالله ک چیزی نیس و همون بخاطر دندون هست متیعات زیاد بده مخصوصا آب سیب.آب هویج بده ک ا ...

واقعا؟ موثره؟

مرسی عزیزم واسه راهنمایی

واقعا؟ موثره؟ مرسی عزیزم واسه راهنمایی

بله عزیزم منم همینکارو کردم موثر بود بدون تب و راحت در اورد گوشت کبابی کن یکم نمکش زیاد باشه یعنی خوش نمک ک گاز بزنه اینجوری لثه نازک میشه و در میاره.ولی مواظب باش تیکه نشه بپره تو گلوش و اینا .قلوه کبابی هم خیلی خوبه.خواهش میکنم انشالله خدا فرشته کوچولوی شمارو حافظ باشه

غریب و تنهام 😔
بله عزیزم منم همینکارو کردم موثر بود بدون تب و راحت در اورد گوشت کبابی کن یکم نمکش زیاد باشه یعنی خو ...

خیلی خیلی ممنونم از لطفت عزیزم

حتما انجام میدم