2777
2789
عنوان

این پسر بدرد زندگی میخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
یکی از بستگان خودش متولد۶۸ زنش۸۱

یا اکثر امازاده ها

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
یکی از بستگان خودش متولد۶۸ زنش۸۱

۱۳ سال؟؟؟؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید پسره ۶۹هستش سه ساله هم ازدواج کردن

نمیدونم چی بگم

اینا کلا مشکل دارن دختر ۸۱ الان وقت ازدواجش نیست وای به سه سال قبل

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ببخشید پسره ۶۹هستش سه ساله هم ازدواج کردن

مشکلی ندارن؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
یکی دیگه از فامیلامون پسره ۶۵ زنش۸۲

شوگر ددین

۱ . فاصله سنی زیاد

۲ . وابستگی بیش از حد ب خانواده

چنگی ب دل نمیزنه . شرایط خواهرتونم که خوبه بهتره ردش کنین موردای بهتری پیدا میشه در آینده

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
2790
2778
2791
2779
2792