2777
2789
عنوان

کادوی خانواده شوهربرازایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 103 پست
خداروشکر من حس حسادت ندارم .من فقط از اینکه ارزش قاعل نشدن ناراحتم .وازاینکه دیدن ادنقدر فشار رو شوه ...

شما از زمانی ک بله گفتی تمام هزینه هات ب گردن شوهرت بده حتی اگر ده سال عقد بودی یا یک روز عقد،اونام اشتباه کردن ک ب پسرشون اگر توانایی داشتن کمک نکردن ی لطف ب اولاد خودشون بوده ،اینم ک اذیتت میکردم بازم نادانی خودشون بوده ،ولی من میگم اگر همسرت خوبه اگر زندگیت خوبه اینا رو بار دلت نکن بچسب ب زندگیت 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
موقعی که اومدن خاستگاری خواهرشو مادرش گفتن .ماشینمون نصفش مال پسرمونه ینی پولشو اون داده بعدش فشنگ خ ...

رو حرفای خواستگاری نمیشه حساب کرد پدرشوهرم ماشین سنگین داره گفتن این واسه پسرمونه گفتن خرج زندگیشو میدیم خونه میگیریم و همه چی هیچکار واسم نکردن

تلویزیون و یخچال با داماد بود کلا با ۴ میلیون جمعش کردن

ای خواهر چی بگم برات هرچی بگم تموم نمیشه فقط این کارا رو میکنن به شوهرت بگو که درجریان باشه.اعصابشو خورد نکن چون اون حتی اگه جلوی تو طرف خانوادشو بگیره خودش میدونه چخبره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از زمانی ک بله گفتی تمام هزینه هات ب گردن شوهرت بده حتی اگر ده سال عقد بودی یا یک روز عقد،اونام ...

نه بخدا جرعت نداشتم یه چیز جدید بپوشم برم میگفتن داداشمون خریده .بخدا برا تولد برادرشوهرم ما فقط یه سکه سیصدتومنی دادیم اینکه دیگه نوه بود صد دادن .حداقل کاش اونام یه سکه ای چیزی میدادن زیر پونصد ک منم ابروم جلو خانواده مامانم اینا نره خاله هام هنوزم منت میکنن

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
نه بخدا جرعت نداشتم یه چیز جدید بپوشم برم میگفتن داداشمون خریده .بخدا برا تولد برادرشوهرم ما فقط یه ...

خب تو از چنین خانواده ای توقع احترام داری ،اینا وقتی خودشون کوچیک کردن وقتی ب خودشون احترام نمیزارن ب شما ک اصلا

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
رو حرفای خواستگاری نمیشه حساب کرد پدرشوهرم ماشین سنگین داره گفتن این واسه پسرمونه گفتن خرج زندگیشو م ...

نه بابا انقدر ازپشتیشونه همین دیروزم سه میلیون گوسفند خرید مامانشو عقیقه کرد..فقط موقعی که میگفتم خواهرات گفتن مارسم خرج کردن نداریم تو عقد میگفت به اونا ربطی نداره .والا چطور عشقو حالشو اون بکنه اختیارمو اون دستش بگیره بعد یه خرج نکنه

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
خب تو از چنین خانواده ای توقع احترام داری ،اینا وقتی خودشون کوچیک کردن وقتی ب خودشون احترام نمیزارن ...

چی بگم بخدا .بعضی وقتا یادش میوفتم ناراحت میشم 

چی بگم بخدا .بعضی وقتا یادش میوفتم ناراحت میشم 

خواهر منم هی غصه کارا خانواده شوهرش و شوهرش خورد الان اعصاب نداره از چشم شوهرش افتاده همش ناراحتی همش دعوا خودخوری اون شوهرش هم ناسازگاره

خواهر منم هی غصه کارا خانواده شوهرش و شوهرش خورد الان اعصاب نداره از چشم شوهرش افتاده همش ناراحتی هم ...

ن بابا من ک اینجوری نمیکنم .

ن بابا من ک اینجوری نمیکنم .

خوبه ،برات آرزو میکنم روز ب روز خوشبخت تر بشی تا کارای بد دیگران فراموش کنی و اهمیت ندی

شما درسته اگه به برادر همسرتون بدن ولی به همسر شما ندن  ناراحت کننده هست. ولی درست نیست عروس ب ...

درسته که جهیزیه و سیسمونی وظیفه خانواده شوهرش نیست ولی واسه بچه اش که نوه شونه باید یه کادوی درست و حسابی بدن آدم که نباید تمام توجه اشو به دخترش بده که جلوی خانواده ی شوهرش کم نیاره پس اون پسری که خانواده اش فقط صدتومن دادن به بچه اش کم نمیاره جلوی خانواده ی زنش من اصلا کار این خانواده رو نمی پسندم 

خداروشکر من حس حسادت ندارم .من فقط از اینکه ارزش قاعل نشدن ناراحتم .وازاینکه دیدن ادنقدر فشار رو شوه ...

کسی تا توی شرایطش قرار نگرفته نمیفهمه ولی منکه خانواده شوهرم بین شوهرمن که پسربزرگه اس با اونیکه پسرشون فرق میزارن میدونم واقعا ناراحت کننده اس و اینکه آدم هم نمیتونه اعتراض کنه همه شون پشت همن خیلی بده 

درسته که جهیزیه و سیسمونی وظیفه خانواده شوهرش نیست ولی واسه بچه اش که نوه شونه باید یه کادوی درست و ...

اره بخدا منم حرفم همینه

منظور استارتر اینه اگه برا دخترشون سیسمونی خریدن به بچه پسرشونم کادو خوب میدادن یا اگه به دخترشون جهاز دادن کمکش کردن برا شروع زندگی تو هزینه ازدواجم به پسرشون کمک می کردن

به هركس اندازه ي لياقتش محبت كن