2777
2789
عنوان

درمورد گوشی

19 بازدید | 4 پست

دوستان گوشی سامسونگ j5 حالا سوالم اینکه نت او تری جی میخواستم کسی بوده تاحالا بدن فورجی ایش کنن اصلا میشه تو نت سرج کردم میشه ایا شدنی بعدش تاثیر داشته 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فورجی یا تری جی بودن مربوط به سخت افزار خود گوشیه و نمیشه تری جی رو فورجی کرد

اخه تو نت دیدم گفتم ببینم کسی کرده یانه نوشته بود میشه بازم ممنون

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....
فور جی مگه مربوط به سیم کارت نیست

نه خطم فور جی اما گوشیم نیس مدام انتش میره نت وروشن میکنم