2777
2789
ایشالا خودت خونه دار میشی  نه یکی نه دو  سه تا 😍😂حسم گف🌟

وای عزيزممم. نمیدونی حرفت چقد حالمو خوب کرد💓

مرسی😍

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشینمونا تو مزایده ۴۹ فروخته شد چه فکرا کردم رو همین ۴۹تومن 

ولی دیروز رفتم بگیرم ۴۴ دادند ۵تومنش رو دادگاه برداشته بود .

خدا ازشون نگذره هرجا میریم دزد هست 

تازه ۴۰تومنش  هم شماره شبا گرفتند هنوز نریختند فقط ۴تومنش چک بود رفتم بانک گرفتم.

پسرم دوچرخه میخاد😢😢

وای عزيزممم. نمیدونی حرفت چقد حالمو خوب کرد💓 مرسی😍

😘😘😘😘خوشبخت باشی گلم🌼😍

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
2803

ماشین میخریدیم 

سخت بهش نیاز داریم 

برامون دعا کنید .

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
2804
2805
پول خرد هست نمیشه باهاش کاری کرد نهایت یه ده میلیون میذاشتم روش ایفون ۱۲ پرومکس میخریدم گوشیم دیگه ...

پولداری ها😁

دست راستت رو سر ما😃

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
میرفتم جهاز میخریدم.هفته بعدش میرفتیم سرخونه زندگیم😞😞😞😞😞

دعا میکنم بهترینش برات جور شه😍

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
2801