2777
2789
خب کاری ازدستش برنمیاد ی چی گفته ک سخت نگیره

ادم دهنشو ببنده بهتر از چرت و پرت گفتنه🚶🏿‍♀️ همچین مادرایی با همین رفتاراشون باعث وقیح شدن پسراشون شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بد شد  مثل اینکه زنه با این وضعیتش نمیتونسته طلاق بگیره و‌دوندگی کنه بخاطر بچش بخشیده

تاسف داره

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
اینا اگه سردخترشون یا خودشون بیاد اینجوری نمیکنن واسه عروس شاخن

اره دقیقا 

اگه دخترخودشون بود شکم دوماده رو پاره میکردن 

بیچاره عروس دست نادرشوهرای ایرانی

دوستم ۸ماهه حامله بود، خبر رسید شوهرش با دوست دخترش رفتن ویلا ‏از اینکه چه حالی داشت نگم واستون ‏م ...

خیلی جالبه!!! چند سال پیش مشابه این برای من اتفاق افتاد !! متوجه شدم بعدد۷ سال زندگی مشترک قایمکی همسرم و دوست دختر زمان مجردی باهم چت دارن و دبدار !!!کاملا تصادفی فهمیدم ! من احمق هم فکر می  کردم کسی نمی دونه !!! مگو کلا نه نه و خواهراش می دونن !!! کارم تا به جنون رسبد وسایل ها رو می شکستم ،قصد خوددکشی داشتم آخه منو همسرم چیزی کم نداشتیم همه چیز داشتیم !! من عاشقش بودم اونم !! بعد از مدتی که اروم شدم به مادرشوهرم به صورت درد و دل گفتم تا آبی باشه روی دلم که مدام گر می گرفت!!! نگو اینها خبر دارن !!!😥هیییییچ وقت یادم نمی ره برگشت بهم گفت می دونی چیه من اشتباه کردم باید می ذاشتم پسرم با کسی که دوستش داره ازدواج کنه !!!!! وای وای من مات مونده بودم !!! آخه لامصب وقتی خواستگاری فیلم بازی کردید من از کجا باید از گذشته درخشان شما و پسرتون خبر دار می شدم !!! هرچند بعدها اشتی کردم با شوهرم ولی هیییچ وقت ادم سابق نشدم.و هرگط مادرشو به خاطر این حرف نمی بخشم .

خیلی جالبه!!! چند سال پیش مشابه این برای من اتفاق افتاد !! متوجه شدم بعدد۷ سال زندگی مشترک قایمکی هم ...

ای وااای چقدر بد 🚶🏿‍♀️ خدا لعنت کنه واقعا 

یعنی این ادما برای خودشونم میپسندن همچین چیزیو؟

ای وااای چقدر بد 🚶🏿‍♀️ خدا لعنت کنه واقعا  یعنی این ادما برای خودشونم میپسندن همچین چیزیو؟

میگن ما برا شوهرامون چیزی کم نمی داریم و زن زندگی هستیم 😐و در کل عقیده دارن هم پسراشون هم دختراسون حیف شدن 😐