2789
عنوان

خیلی نگرانم

53 بازدید | 8 پست

امروز رفتم بهداشت بهم گفت چرا شکم نداری چرا ایقد کوچیکه شکمت۲۳هفتمه بهم میگفت مگه غذا نمیخوری از صبح تا الان همش نگرانم میگم نکنه بچم رشد نکرده 

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

وا چقدر بعضی ها بی عقل هستن که این حرفو به زن باردار میزنن...نه عزیزم نگران نباش وقتی سونوهای غربالگریت خوب هستن چرا نگرانی ضمنا همه که شکمشون بزرگ نمیشه...من شکم نداشتم بچه تو پهلوهام بود شکمم جلو نیومد و تا آخر بارداریم هم ۸ کیلو فقط اضافه کردم 

مگه دکتر نمیری؟ این بهداشتی ها حرف زیاد میزنن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه دکتر نمیری؟ این بهداشتی ها حرف زیاد میزنن

اره رفتم۵کیلو اضافه وزن داشتم دکترم گفت همچی نرماله

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
اره رفتم۵کیلو اضافه وزن داشتم دکترم گفت همچی نرماله

خب پس دیگه چیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وا چقدر بعضی ها بی عقل هستن که این حرفو به زن باردار میزنن...نه عزیزم نگران نباش وقتی سونوهای غربالگ ...

منم۵کیلو اضاف کردم اشتهامم خیلی دارم مشکل شکمه که چرا ایقد کوچیکه

خب پس دیگه چیه

شکمم کوچیکه اینو همه بهم میگن منو تو فکز میندازن

منم۵کیلو اضاف کردم اشتهامم خیلی دارم مشکل شکمه که چرا ایقد کوچیکه

گلم گفتم نگران نباش...بعضی ها به اصطلاح میگن پهلو دارن و بچه تو پهلو خودشو جا میکنه شکم جلو نمیاد

باورت نمیشه ما یه همکلاسی تو دانشگاه داشتیم لاااااغر بعد وقتی گفت حامله ام اونم ماههای آخرش اصلا شاخ درآوردیم اصلا معلوم نبود تازه با مانتو هم میومد