خواهرم تو عقده شوهرش پیله کرده که میخوام هفته ای دو بار بیایم خونه تون ولی بابام میگه داماد اولم یک بار میآمد و ما نمی خوایم بیشتر از یک بار داماد راه بدیم حالا دامادمون با خواهرم قهر کرده به نظر شما خواهرم باید چیکار کنه چه جوری به شوهرش بگه نیاد ؟
هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چ داماد پررویی ، اگه شمام هنوز ازدواج نکردین و تو خونه ی پدری هستین ، بهتره خواهرتون بگه چون خواهرم معذب میشه بره دسشویی و راحت نیست کلا پیش شما ، بهتره کمتر بیاین
چ داماد پررویی ، اگه شمام هنوز ازدواج نکردین و تو خونه ی پدری هستین ، بهتره خواهرتون بگه چون خواهرم ...
خواهرم بدبخت با زبون خوش بهش میگه ما کار داریم مامانم مریضه میخوایم ببریم دکتر ولی محل نمیده بیکاره آخه تو خونشان میگه حوصله سر میره آخر هم خواهرم ناراحت شد گفت برین دنبال کار تا برام خونه و ماشین مستقل بگیرین خواهرم عصبانی باهاش دعوا کنه درست میشه؟
هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
چه پررو شدن دامادا مامان من که همون هفته ای یه بارم دامادمونو راه نمیداد چون من تو خونه بودم خوشم نمیومد هی بیاد بره. بیخود کرده قهر کرده از الان رو ندین به داماد