2821
2789
عنوان

لطفا بیاین

83 بازدید | 15 پست

خواهرم تو عقده شوهرش پیله کرده که میخوام هفته ای دو بار بیایم خونه تون ولی بابام میگه داماد اولم یک بار میآمد و ما نمی خوایم بیشتر از یک بار داماد راه بدیم حالا دامادمون با خواهرم قهر کرده به نظر شما خواهرم باید چیکار کنه چه جوری به شوهرش بگه نیاد ؟

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
حق داره دامادتون یعنی چی اخه هفته ای یبار  مگه هرکاری برای داماد اول کردید باید برا اونم کنین

خواهرم  باید چیکار کنه ؟ همش با شوهرش بحث میکنه چجوری بگه اون هفته یک بار بیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چ داماد پررویی ، اگه شمام هنوز ازدواج نکردین و تو خونه ی پدری هستین ، بهتره خواهرتون بگه چون خواهرم معذب میشه بره دسشویی و راحت نیست کلا پیش شما ، بهتره کمتر بیاین

چ داماد پررویی ، اگه شمام هنوز ازدواج نکردین و تو خونه ی پدری هستین ، بهتره خواهرتون بگه چون خواهرم ...

نه من خواهر بزرگترم 

چ داماد پررویی ، اگه شمام هنوز ازدواج نکردین و تو خونه ی پدری هستین ، بهتره خواهرتون بگه چون خواهرم ...

خواهرم بدبخت با زبون خوش بهش میگه ما کار داریم مامانم مریضه میخوایم ببریم دکتر ولی محل نمیده بیکاره آخه تو خونشان میگه حوصله سر میره آخر هم خواهرم ناراحت شد گفت برین دنبال کار تا برام خونه و ماشین مستقل بگیرین خواهرم عصبانی باهاش دعوا کنه درست میشه؟

خب بگین ، بابام نسل قدیمیه ، دوس نداره دختر تا وقتی نامزده نامزدش زود ب زود بیاد، بهش بگه وقتی رفتیم ...

ممنون عزیزم 

خواهرم بدبخت با زبون خوش بهش میگه ما کار داریم مامانم مریضه میخوایم ببریم دکتر ولی محل نمیده بیکاره ...

نه اصلا باهاش دعوا نکنین ، روش وا میشه ، فقط بگین بابامون قدیمیه خوشش نمیاد زیاد بیای ،  چون نامزدی ،  الکی بگین مستقل ک شدین اونموقع هر وقت خواستی میای ... 

نه اصلا باهاش دعوا نکنین ، روش وا میشه ، فقط بگین بابامون قدیمیه خوشش نمیاد زیاد بیای ،  چون نا ...

مرسی واقعا

چه پررو شدن دامادا مامان من که همون هفته ای یه بارم  دامادمونو راه نمیداد چون من تو خونه بودم خ ...

اره واقعا خونه نداره ماشین از خودش نداره خواهرمو میخواد ببره خونه مادرش بنوشونه زبون هم داره 

2824
2823
2791
2779
2792