2821
2789
عنوان

کرونا گرفتیم

281 بازدید | 23 پست

سلام الان تقریبا ی هفتس علائم داریم.حالمون تقریبا مثه روزای اوله ولی داداشم یکم سرفه هم داره 

خودم سرم بیشتر درد میکنه و حس میکنم قفسه سینم میسوزه

قرص ازیترو میخوریم و میوه و جوشان و...گاهی هم بخور میگیریم..

به نظرتون از کی رو به بهبودی میریم و علائم از بین میره؟ 

تا چند وقت ناقلیم؟

از مرگ نمی‌ترسم...ولی من دلم پر میکشه واسه ی بار دیگه دیدنش): ( عشق بی وفامو میگم ):

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه ندادیم..بابام خودش کادر درمانه گفت نیازی نیست داداشم تب و سرفه تنگی نفس گلو درد بدن درد داره&nbs ...

ببین این علائم میتونه علائم سرما خوردگی هم باشه تب سرفه ابریزش بینی خارش گلو گلو درد شدید اشک غیر ارادی چشم کوفتگی بدن هوم؟ 

ببین این علائم میتونه علائم سرما خوردگی هم باشه تب سرفه ابریزش بینی خارش گلو گلو درد شدید اشک غیر ار ...

آره همینا رو داره..منم میگم کاش سرماخوردگی باشه...

آخه جایی هم نمیرفتیم رعایتم‌ میکردیم

آره همینا رو داره..منم میگم کاش سرماخوردگی باشه... آخه جایی هم نمیرفتیم رعایتم‌ میکردیم

وای من مطمئنم سرما خوردگیه چون دیشب رفتم پارک سردم شد بعد تا اومدم خونه ابریزشم شروع شد چون کرونا بعد از 14 روز علائمش و نشون میده

منم کرونا دارم ولی نرفتم تست بدم  ۱۴ روز قرنطینه باش استراحت کن همین قرص آزیتروبخور اگه سرفه د ...

ازیترو رو چند ساعت یه بار؟

منم میخورم ازیترومایسین ۵۰۰میخورم

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)
وای من مطمئنم سرما خوردگیه چون دیشب رفتم پارک سردم شد بعد تا اومدم خونه ابریزشم شروع شد چون کرونا بع ...

ای خدا از دهنت بشنوه 

آخه داداشم دوش گرفته بود بعد رفته بود زیر بارون 

فک کنم از همونه