2821
2789
عنوان

ناراحتم

59 بازدید | 10 پست

سلام .نمیدونم چیکارکنم که انقدرساده نباشم هرکی هرچی میگه باورمیکنم...مثلا:ماشین خواهرشوهرم ضدگی داشت.....این دفعه که دیدمش ماشینش روکش صندلی پلاستیک درب ضرب گیر  خودماشین نو....بود به مادرشوهرم تبریک گفتم گفت نه دادن رنگ کرده صندلیهاشم روکش زده واسه فروش ....یقین دارم که نو بود ولی قایم کرد.....ازاین ناراحت شدم که منو........فرض کرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرخواهرشوهرم ۵سالشه علنن گفت که ماماشین خریدیم خونمون هم عوض کردیم ...ازاینکه مادرشوهرم همیشه طرفه دخترشه هرچی داشته باشه میگه یاامانته یاقسطی.....

خدایی چه اهمیتی داره،؟؟کلا موضوع بی اهمیتی بود که ارزش ناراحتی نداره

منم تواین موارد بی اهمیت هر کی هر چی گفت میگم درسته و بهش فکرم نمیکنم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
متاسفانه تویه ساختمان میشینیم من چیزی بگیرم ازپله ردبشم دروبازمیکنه یعنی اتفاقی دیدم

منم قبلا با مادرشوهرم توی یه ساختمون بودم دقیقا همین مشکلو داشتم و عین همین چیزی که تو گفتیو منم تجربه کردم 

مثلا آباژور خریده بود وقتی دیدم تبریک گفتم بعد بهم دروغکی گفت پایشو داشتم کلاهکشو خریدم،

من سر این جور مسائل خیلی حرص خوردم بخاطر همینم هست که میگم مهم نباشه برات و تو هم قایم کنچون تجربشو داشتم...

اصلا اهمیت نده و هرچیزی که خودشون نشونت دادن گفتن تازه خریدیمو بگو مبارکه اما اگه به روت نیاوردن هیچی نگو ...

هرچیزی هم که خودت میخری اصلا ببینن مگه چی میخواد بشه ؟بزار ببینن مهم نباشه برات 

خودتو اذیت نکن و فقط بیخیال باش و برات مهم نباشه...

ایشالله به زودی خونتو جدا میکنی و راحت میشی 

منم قبلا با مادرشوهرم توی یه ساختمون بودم دقیقا همین مشکلو داشتم و عین همین چیزی که تو گفتیو منم تجر ...

سلام ممنونم ازتون.....سخته بادروغ گفتن هاش کناربیام فقط ازخدامیخوام کهجدازندگی کنم