2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا یه لحظه بیایید

187 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من دندون عقلم نصفش در اومده و سرش یه سوراخ سیاه شده، تصمیم به بارداری دارم .. حتما باید بکشم دندون رو؟؟؟

دندون عقل تو بارداری درد میگیره؟  راهنماییم کنید ، هزینشم چون رو عصب گرونه جراحی میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال تو هم رو عصبه؟مال من گفت اگر بکشیش لبت و زبونت یا همیشه یا چند ماه بی حس میمونه😭

وای برای منم این جوری گفته میترسم بکشم چی کار کنم

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

من دندون عقلم از همه دندونام سالم تر بود کلا قبل بارداری همه دندونای خرابمو درست کرده بودم ولی متاسفانه هفت ماهگی دندون عقلم یکباره درد گرفت جوری که شب تا صبح نتونستم از درد بخوابم و چشمم به ساعت بود که صبح بشه برم دندونپزشکی

کشیدم هیچی هم نشد خداروشکر 

ولی حتما چکاپ دندون پزشکی برو

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
مال تو هم رو عصبه؟مال من گفت اگر بکشیش لبت و زبونت یا همیشه یا چند ماه بی حس میمونه😭

تازه برای منو گفت احتمال زیاد افتادگی لب پیدا کنی

اره منم خیلی ترسیدم😔 میگفت ممکنه یه مدت صورتت گز گز کنه حتما باید برای متخصص فک و صورت، اونم هم خیلی دیر نوبت داد هم هزینش یکم بالاس

من یه دندون دارم باید ترمیم‌کنم و روش لمینت بزارم یک واحد هم هست میگه یک میلیون تومان .هزینه دندون پزشکی واقعا زیاده هپه دندونام تو بارداری داغون شد اندازه موهای سرم خرج کردم هر سال میلیونها تومان خرج دندون پزشکی میدم اخرشم هیچی جنس دندونام خوب نیست

اره بکش چون تو بارداری کلسیمت کم میشه حتما درد میگیره و نمیتونی مسکن بخوری.

مال منم رو عصب بود کشیدنش سخت نبود وقتی کشید یه دونه ژل شستشوی دهان هست بگو دکتر بنویسه روزی چندبار قرقره کنی زودت خوب میشی 

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑
برو ترمیم کن دندون عقل خیلی خوبه اگه ترمیم‌نکنی بعدبارداری و بعرشم بچه و دیگه تا تکون بخوری دندونت د ...

عزیزم مگه دندون عقلم ترمیم میکنن؟ آخه دیروز دکتر میگفت ارزش نداره

اره منم خیلی ترسیدم😔 میگفت ممکنه یه مدت صورتت گز گز کنه حتما باید برای متخصص فک و صورت، اونم ...

من موندم این دندون عقل چه حکمتی داره بعدش می‌کشن موندم توش

تازه برای منو گفت احتمال زیاد افتادگی لب پیدا کنی

وای.یه روشی هست اسمش کرونکتومی هست حتما پیگیر اون روش باش.کدوم شهری؟دکتره به من گفت خودمم یکی از عقلامو کشیدم تا ۸ ماه زبونم بی حس بود مزه ی غذا رو نمیفهمیدم.بهم گفت بهداشت دندوناتو کامل رعایت کن و فعلا دستش نزن.از اون روز خواب و خوراک ندارم ۳بار وقت گرفتم پیش بهترین دکتر فک و صورت اما جرات نکردمبرم😭

من دندون عقلم از همه دندونام سالم تر بود کلا قبل بارداری همه دندونای خرابمو درست کرده بودم ولی متاسف ...

عزیزم رفتم عصب کشی ها و ترمیم انجام دادم، فقط مونده دوتا دندون عقلم، تو بارداری کشیدین؟ با بیحسی؟ درد نداشت؟

وای.یه روشی هست اسمش کرونکتومی هست حتما پیگیر اون روش باش.کدوم شهری؟دکتره به من گفت خودمم یکی از عقل ...

من خودم قزوین ولی دکتر دندون م تهرانه