2777
2789
عنوان

عمل مماخ😁

139 بازدید | 26 پست

سلام خوشگلا برای عمل بینی همدان دکتر خوب میشناسید؟ به جز دکتر جنابی

تجربه عمل داشتید پشیمون نشدید بعد یا مشکل تنفسی پیدا نکردین؟

خودم کارای دکتر امیرسرور بابایی رو دیدم خوشم اومد فکر میکنم بهتر از جنابیه شما چی کدوم دکتر پیشنهاد میکنید همدان فقط باشه💜

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم روزی طلب خوبه ولی راجبش تحقیق کن

کاراشو دیدم زیاد خوشم نیومد بعد فک کنم گفتن بینی گوشی قبول نمیکنه فقط استخونی🤔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

وای منم دیشب خواب میدیدم دماق عمل کردم. بعد هی چسبارو میکندم نگاهش مکردپ دوباره میچسبوندم خخخخ خواهر دوستم عمل کرد . دوستم میگفت باید ۲ هفته یکی باشه ک درست و حسابی برسه . گفت حتی لگنم ب نازی دادم . 

تعریف دکتر روزی طلب رو خیلی شنیدم

🤔🤔🤔

وای منم دیشب خواب میدیدم دماق عمل کردم. بعد هی چسبارو میکندم نگاهش مکردپ دوباره میچسبوندم خخخخ خواهر ...

دوست داری تعبیر بشه؟😂

فقط روزی طلب عالی کارش

پیج یا چنل داره؟

نه . زیاد برام‌مهم نیست عمل دماق . دلم میخاد دندون لمینیت کنم

وای منم لمینت فکرشو کردم ولی اصلا بدرد نمیخوره از خیلیا شنیدم پشیمونن منم دیگه پشیمون شدم

جدی چرا اخه؟

خیلی مراقبت میخواد نباید چیزی سفت گاز بگیری قهوه چای نوشابه چیزایی که رنگ میده نباید مصرف بشه باید مدام نخ بکشی و مسواک بعد یه مدتم باید بری ترمیم☹

نمی دونم من خودمو و مامام و خالم و دوستمو و دختر خالم پیشش عمل کردیم همه راضیم

اع کاش میشد عکس دماغتو ببینم😢😍