2777
2789
عنوان

سریال کیمیا

1346 بازدید | 18 پست

فرزانه همون گلاره عباسی نسبتش با آرش چیه؟؟ و شهریار پسر کیه؟؟؟ شریفی نیا چی کارشه؟؟ چرا عکس از بچگی آزاده داره؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووه چقدر عقبی خواهر ناتنی ارش

شهریار بچه نیکی کریمی ک بزرگ شده الان پسز شهرام کامفر

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

فرزانع خاهر ناتنی ارش

شهریار بچه شهرام( کسی ک فک میکردن کیمیا کشتتش) 

شریفی نیا همسر دوم همین مادر شهریار 

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
فرزانه خواهر ناتنی ارشه شهریار پسر محبوبست  شریفی عموشه

خواهر ناتنی مامانش کیه؟؟من فکر کردم دوست دخترشه.. 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اوووه چقدر عقبی خواهر ناتنی ارش شهریار بچه نیکی کریمی ک بزرگ شده الان پسز شهرام کامفر

خب پس چی جوری رفته پاریس ؟؟ با مشفق چی کار داره؟؟ محبوبه که میخواست مشفقه بکش با هم دشمن بودن

فرزانه خواهر ناتنی آرشه(بابای آرش به خدمتکار خونش تجاوز کرده و فرزانه به دنیا اومده)

شهریار پسر شهرام و نیکی کریمیه

کیمیا آزاده رو که دختر روستش بود بزرگش کرد و بعدشم شوهرش اونو دزدید برد خارج و به کیمیا هم گفتن آزاده مرده

خب پس چی جوری رفته پاریس ؟؟ با مشفق چی کار داره؟؟ محبوبه که میخواست مشفقه بکش با هم دشمن بودن

کی چجوری رفته پاریس؟؟؟محبوبه نتونست مشفق رل بکشه ی تیر زد ب پاش مشفق هم ب محبوبه تیر زد ولی رفت بیمارستان خوب شد بعد مزگ برادرش رفت پاریس با بچه اش و اونجا بچشو بزرگ کرد.مشفق کسی رود ک شکهرش براش کار میکرد خب

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
خواهر ناتنی مامانش کیه؟؟من فکر کردم دوست دخترشه..

مادرش خدمتکار مشفق بود که روزی باردار میشود و مشفق هم به او میگوید که س***ط اش کن ولی او قبول نمیکند و اون بیچاره را دور از چشم‌مشفق به دنیا می آورد وقتی هم که مشفق می فهمد آنقدر اورا آزار میدهد که مجبور به خودکشی میشود.پس از مرگ آن زن مشفق فرزانه را از شهر تهران خارج می کند و در دورافتاده ای اورا میگذارد تا چیزی راجع راز های این خانواده نفهمد