2777
2789
عنوان

خواب

61 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من چند وقت یکبار این خواب رو میبنم 

نمی‌دونم چرا شما بخونید ببیند چی بنظرتون میاد.

هر چند وقت یه بار خوای میبنیم میرم گلستان شهدا اصفهان ولی نمیتونم اون قبری ک می‌خوام رو پیدا کنم 

دیشب باز خواب دیدم 

چون چند بار اینجوری شدم میگم حتما یه چیزی میخواد بهم بفهمونه

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

اصفهانی هستی؟منم یه خوابی دیدم‌ که دلم میخواد واسم تعبیر کنن

زنگ بزنیم دفتر مراجع تعبیر میکنن؟؟

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابت هرچی هست بد نیست

آخه نمیتونم پیدا کنم این خیلی ذهنم رو درگیر کرده همیشه میرم سر مزار یکی از شهدا 

اصلا چشمامو ببنیدم خودش راه رو نشون میده می‌کشه طرفم تو واقعیت اینجوره اما تو خواب نه اصلا نمیتونم پیدا کنم 

اصفهانی هستی؟منم یه خوابی دیدم‌ که دلم میخواد واسم تعبیر کنن زنگ بزنیم دفتر مراجع تعبیر میکنن؟؟

آره اصفهانیم . نیمدونم چرا اما 

همش  این خواب رو میبینم 

بنظرم یه چیزی میخواد بگه

آخه نمیتونم پیدا کنم این خیلی ذهنم رو درگیر کرده همیشه میرم سر مزار یکی از شهدا   ا ...

چی بگم والا

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
اصفهانی هستی؟منم یه خوابی دیدم‌ که دلم میخواد واسم تعبیر کنن زنگ بزنیم دفتر مراجع تعبیر میکنن؟؟

فکر نکنم تعبیر کنند حالا یه زنگ بزن اگه تعبیر کردن به منم بگو ک زنگ بزنم از گیوی در بیام 

آره اصفهانیم . نیمدونم چرا اما  همش  این خواب رو میبینم   بنظرم یه چیزی ...

خیره ان شالله .

دو حالت داره یا اون شهید میخواد بگه تو راه اونو نمیدونی .به جایگاه اون واقف نیستی.راه گم کرده ای و فقط اداشو درمیاری که اره من ارادت دارم به تو .

یا وجدانت داره این حرفارو میزنه .که البته این وجدان نمیتونه صد در صد الهی باشه ،شایدم شیطانیه و از وسوسه اونه که اذیتت کنه.دیگه باید به خودت و اعمالت رجوع کنی 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خواهر بگو خودم برات تعبیر میکنم راه دور نرو 😍😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.