2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر چی بهت گفت؟؟ الان تو چه غذاهایی باید مراعات کنم

دکتر بهم گفت طبیعه و مشکلی نداری ولی من خودم‌رعایت میکنم چیزای شیرین نخور برنج کم کن ماکارونی این چیزا نخور‌ کاهو بخور تو چایی دارچینوبریز بخور .بعد غذا زیره بریز تو ابجوش بخور سرخ کردنی حذف کن شام سبک بخور

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
دکتر بهم گفت طبیعه و مشکلی نداری ولی من خودم‌رعایت میکنم چیزای شیرین نخور برنج کم کن ماکارونی این چی ...

مرسی عزیزم نمیدونی نون را هم باید کم کنم؟؟ کیک وبیسکوییت چی

نیلوفر هستم  
مرسی عزیزم نمیدونی نون را هم باید کم کنم؟؟ کیک وبیسکوییت چی

اره عزیزم اصلا کیک و بیسکوییت که پر از قند ساده است، بهتر هم هست نون های سبوس دار و نون جو رو جایگزین نون با ارد سفید بکنی

لا اقة لنا.
کیک و بستنی بیسکوییت نخور .نان فقط سنگگ ب اندازه ی کف دست.

خب پس غذا چی بخوریم   نون کف دست برنجم که نخوریم ماکارانی هم که بده برنجم نباشه خورش هم نمیشه خورد جدی میگم وعده های غذایی پس چی باشه؟

نیلوفر هستم  
خب پس غذا چی بخوریم     نون کف دست برنجم که نخوریم ماکارانی هم که بده برنجم نباشه خورش هم ...

بیین 

۱ از روغن کجد استفاده کن ک هم قند بالا نمیبره و هم چربی رو

۲ اگه مثلا ناهار برای برنج ..برنجت رو زیاد جوش بده بعد دم کن اینجوری نشاستش از بین میره..

روغ کنجد بریزی تو غذات خیلی خوبه هر غذایی..

ببین بقول معروف همه چی بخور ولی کم بخور

مال شما که خوبه من باردارمو قندم۱۰۰هیچی  نمیتونم بخورم😑😑😑😑

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
خب پس غذا چی بخوریم     نون کف دست برنجم که نخوریم ماکارانی هم که بده برنجم نباشه خورش هم ...

دیابت باکسی شوخی نداره..مادربزرگ من دیابت داره الان زده ب پاش زخم شده رسیده ب استخوان من هر روز دارم شستشو میدم یعنی ترسیدم خودم..از ترس شیرینی جات حذف کردم کلا ..دیابت خیلی بده خدای نکرده ب چشم هم میزنه مادبزرگمو کور کرده

مال شما که خوبه من باردارمو قندم۱۰۰هیچی  نمیتونم بخورم😑😑😑😑

منم میخوام اقدام کنم واسه همین میخوام بیارمش پایین ناراحت نباش عزیزم این روزام میگذره نی نیت را بسلامتی بغل میکنی

نیلوفر هستم  
دیابت باکسی شوخی نداره..مادربزرگ من دیابت داره الان زده ب پاش زخم شده رسیده ب استخوان من هر روز دارم ...

یاخدا وای چقدر بد یعنی الان من پیش دیابتم ؟

نیلوفر هستم