2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
چه باحال گفتی  اکثرا پر حرفا گوله ی اتیشن😂😂

آره واقعا کلن این طوریه 🤣🤣🤣

خصوصیات ظاهریش هم قد بلند سیکس پگ دار جش آبی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
وضعمووببینی بیشتر میخندی😅ممنون عزیزم انشاالله توهم خوشبخت بشی و خدابچه های سالم صالح تودامنت بزاره

بچه که با این نامزد پرده بکارت هم میمونه 🤣🤣🤣

مرسی همچنین 

ولی گلم یه آنتراک بده 🤣🤣

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=165849755]بچه که با این نامزد پرده بکارت هم میمونه 🤣🤣🤣 مرسی همچنین  ولی گلم یه آنتراک بده 🤣🤣[/QUOTEازایناس ک همه چیو میزاره واسه خونه خودش  همسرمنم اینطور بود

د

اره بابانمیخوام انشاالله اگه دیدم موقعیتشوددارم10سال دیگه

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  
[QUOTE=165849755]بچه که با این نامزد پرده بکارت هم میمونه 🤣🤣🤣 مرسی همچنین  ولی گلم یه آنتراک ...

نمی دونم ولی کلن حدی تو سر کار هم اینطوریه 

بامن هم این طوری نباشه صلوات 🤣🤣

موفق باشی و سالام گلی 

نمی دونم ولی کلن حدی تو سر کار هم اینطوریه  بامن هم این طوری نباشه صلوات 🤣🤣 موفق باشی و سال ...

ن مطمئنن نیس خواستی ی  تست طبع شناسی  بدین

ممنون عزیزم همچنین

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  
ن مطمئنن نیس خواستی ی  تست طبع شناسی  بدین ممنون عزیزم همچنین

خودم روانشناسی خوندم 

تیپ شخصیتیش این طور جدی و منطقی  

خودم روانشناسی خوندم  تیپ شخصیتیش این طور جدی و منطقی  

خیلی خوبه انسان منطقی

توخودت خیلی شیطونی بلا😁

خیلی خوبه انسان منطقی توخودت خیلی شیطونی بلا😁

بله خیلی 🤣🤣🤣

کاملا پارادوکس همیم ولی من این تناقضو دوس ددرم 😍😍

بله خیلی 🤣🤣🤣 کاملا پارادوکس همیم ولی من این تناقضو دوس ددرم 😍😍

خوشبخت باشین همیشه گلم

خوشبخت باشین همیشه گلم

ممنون همچنین خانم گلی 💛💚🧡

عزیزم اولا که خیلی مبارک باشه ارزوی خیر براتون دارم😍

ولی اینکه میگی سرده یکم جای تعمل داره به نظرم🤔🤔

آخه من خودم مثلا خواستگار یا پسری بود برای آشنایی اطرافم همونجا آدمو میخوان غورت بدن😐 یعنیی صبرو قرار عقدو محرمیت نداشتن.

ایشون به نظرم یکم رفتارشون عجیبه..هرچقدرم بگیم داره خودشو کنترل میکنه و یا اثبات میکنه بالخره مرده یجا از دستش در میره اونم پیش نامزد محرمش🤔

یکم دقیق شو رو این قضیه عزیزم...خوب بررسی کن.خدای نکرده بعد عقد رسمی و ازدواج برات مشکل ساز نشه.چون این درد چاره نداره واقعا...

عزیزم اولا که خیلی مبارک باشه ارزوی خیر براتون دارم😍 ولی اینکه میگی سرده یکم جای تعمل داره به ن ...

نمی دونم 

ولی اخلاقش کلن این طوری جدی و خشک یک سال همکاریم 

ولی خوب ۶ روز فقط نامزدیم 

بله الان پدرم ۶۰ سالشه از نامزدم پر شور تر 

ممنون انشالله شما هم خوشبخت شین 💛💚🧡

عزیزم اولا که خیلی مبارک باشه ارزوی خیر براتون دارم😍 ولی اینکه میگی سرده یکم جای تعمل داره به ن ...

بعدم اگه مشکلی باشه اینقدر میبرمش دکتر تا خوب شه 

نمی زارمش آروم باشه برنامه ها دارم 😅😅🤣🤣🤣