2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7227 بازدید | 378 پست
شاید روش نمیشه عزیزم 

این روش نمیشه🤣🤣

کوه تجربه اس 

ماشاللله 

چشم کف پاش 🤣🤣🤣

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
چرا راحت که بودم  الان بگم چرا نمی بوسیم 🤣🤣 میگه خوب بزار یه هفته از نامزدیمون بگذره 🤣🤣🤣 ...

چی بگم 

خیییلی عجیبه 

با این همممه شور و شوق و اصرار و التماس قبلش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روش نمیشه🤣🤣 کوه تجربه اس  ماشاللله  چشم کف پاش 🤣🤣🤣

😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چی بگم  خیییلی عجیبه  با این همممه شور و شوق و اصرار و التماس قبلش

الان هم ابراز کلامی رو دا ه

میگم خشک 

کلن اخلاقش این طوریه تو ادا ه هم همین طوری بودد

تو روانشناسی داشتیم تیپ شخصیتش این طوریه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
شوهرمنم‌سه تامیخاد.الان دومی روباردارم.چون جنسمون جوره دیگه میخام جلوگیری کنم .ب نظرم دوتابسه.چون با ...

برزگ کردنشون سخت تره 

اعصاب خوردی هاش

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
باشه  خدا حافظ

😘😘😘😘😘😘

من   دوتادارم3سال و8ماهه ازدواج کردم بقول خودت ازوقتی ازدواج کردم یادارم شیرمیدم  یاحاملم شکر عاشق بچهامم ولی اصن توصیه نمیکنم ب کسی و اینکه واقعا دیگه قصدشوندارم

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  
ماشالا ماشالا برگاام  خب شاید ادایه روش نمیشه هارو درمیاره😂🤔

تیپ اخلاقیش این طوریه 

کلن خشک 

اصن مذهبی نیس 

بی نهایت روشن فکر 

از اینا که عقاید اروپایی دارن 

من   دوتادارم3سال و8ماهه ازدواج کردم بقول خودت ازوقتی ازدواج کردم یادارم شیرمیدم  یاحاملم ...

خنده ام گرف 🤣🤣🤣

انشالله بچه ات سالم باشن خودت گلی 💛💚🧡

پس حتما تعصبیه رو این مسائل  چقد سخت و پیچیده اس شخصیتش  با حرف زدن حل شده؟ یعنی حرف زدی ...

ا ه کلن پیچیده اس 

یعمی بگم بخوام توصیف کنم 

می دونم چه جوریه ولی نمی دونم چه جوریه 

حرف کماشالله فقط حرف میزنه سرم رفته 😍🤣🤣🤣🤣

پس حتما تعصبیه رو این مسائل  چقد سخت و پیچیده اس شخصیتش  با حرف زدن حل شده؟ یعنی حرف زدی ...

تعصبی که نی

ولی جدی تو دوران همکاری هم همین طوری بود و هست 

یا خدای متعال  پر حرف سرد مزاج طوری یکمم پیچیده بعد روشن فکر اروپایی طوری یکمم نمک بزن بهش نگه ...

چه باحال گفتی 

اکثرا پر حرفا گوله ی اتیشن😂😂

خنده ام گرف 🤣🤣🤣 انشالله بچه ات سالم باشن خودت گلی 💛💚🧡

وضعمووببینی بیشتر میخندی😅ممنون عزیزم انشاالله توهم خوشبخت بشی و خدابچه های سالم صالح تودامنت بزاره

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم