2777
2789
عنوان

بی شعوری/

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 41 پست
مشکل اینه که تو این سایت اخلاق خیلیا عوض شده جوری که آدم فکر میکنه کاربریشونو دادن یه نفر دیگه

قبلا هم ی بار دگ این حرفو ب من زدین...وقتی شما کاربریتونو تغییر دادین و من نمیدونم کی هستین انتظار دارین چجور رفتار کنم؟/

من اخلاقم برا غریبع ها همینع حاجی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه هیچ انتظاری ندارم از هیچکس این موج نفرتی که بین آقایون و خانوما راه افتاده رو کسی نمیتونه ج ...

بسلامت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
واقا متاسفم.../

منم خیلی خیلی خیلی متاسفم.الان من باید چند روز سردرد تحمل کنم.حتی نیروی انتظامی اومد دوبار بهشون تذکر داد تا رفتن بلند و بلندتر کردن.من واقعا متعجبم که چقدر میزان عدم شعور یه آدم یه عده آدم میتونه کم باشه😯

حیف اسلام دست و پای منو بسته وگرنه میرفتم ....💪💪💪😀 

می خواستم برم بگم اگر امکان داره لطفا ده دقیقه کم کنید من نماز عصرم رو بخونم ، باور کنین اصلا نمی شنوم چی دارم میخونم نمیفهمم ، ده دقیقه کم کنید . بعد گفتم ول کن برم دهن به دهن بشم با کسایی که فاقد شعور هستن آخرم نمیفهمم دیگه .شأنم میاد پایین.

من با اینکه پسر دارم اینقدر حواسم هست شلوغ نکنه مزاحمت ایجاد نکنه

(من خیلی خیلی نااااااراااااحتم 😭😭😭😭😭😐)

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
از من

ب مرگ خودم قسم از تو هیچ دلخوری ندارم....چرا اینجور فک کردی؟/

این تاپیکو همینجوری زدم/

منم خیلی خیلی خیلی متاسفم.الان من باید چند روز سردرد تحمل کنم.حتی نیروی انتظامی اومد دوبار بهشون تذک ...

الهی عزیزم...میفهمم چی میگی....ی روزع تحمل کن...اونام صددرصد خدا ازشون نمیگذرع .../

الهی عزیزم...میفهمم چی میگی....ی روزع تحمل کن...اونام صددرصد خدا ازشون نمیگذرع .../

😭😭😭😭😭😭 

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
😭😭😭😭😭😭 

گریع نکن دیع خو/

برو قشنگگ نمازتو بخون عاروم بگیری/

داستان زندگیمون تو امضامونه حتما بخونین💙👌🏻...روزی روزگاری در زمان های جدید💚سه تا گراز زندگی میکردن...نه اشتباه نکنین کنار هم نبودن هرکدوم تو یه شهر مختلف... این سه تا گراز خایلی تنها بودن و بدبخت ...تا اینکه با جمله وینتر ایز کامینگگگ عازم سفر میشنو ترک ولایت میکنن😃تا اینکه بعد سالها میرسن به مزرعه ای به نام نی نی سایت🤩 سه تا گراز عضو این مزرعه میشن اما هنوزم احساس تنهایی میکردن تا اینکه یروز..خایلی کلیشه ای به هم موقع راه رفتن تنه میزنن و جزوه هاشون میریزه زمین و همونجا عاشق هم میش...نه نه ببخشید میفهمن که واعی اینا رفیقای واقعی همن ولی نمیدونن چجوری اینو به همه ثابت کنن🤨تا اینکه... تصمیم میگیرن یه اکیپ تشکیل بدن و یه داستان در قالب سه تا انسان بنویسنو بذارن تو امضاشون😍💚بدین ترتیب کوچولوهای تو خونه😂اون گرازا شدیم 《ما♡》 یعنی نگار💙نفس❤ونوس💚 و اسم اکیپشون شد ...گرازآبادیا💙❤💚... بگو دیقا چیکار کردم از دستم ناراحتی؟میخام همون کارو دوبارع تکرار کنم...غرورم گناه مورد علاقمع😏🤘...من ب ادما حق رفتن میدم ولی حق برگشت نع.... وقتایی پیش میاد که تو زندگی یه ادمایی رو راه میدی بزرگشون میکنی بیشتر از چیزی که هستن بهشون بها میدی و احساس و محبت خرجشون میکنی دریغ از اینکه اون ادما اینقدر دوزاری و دم دستی ان که ظرفیت خیلی چیزارو ندارن و زود مخزن پر میکنن اینجور ادما رو بندازین تو گونی آشغال بزارین دم در ...روزی ک خواستینشون وظیفتون نبود بلکه بخاطر این بود که گمون میکردین انسانن نه یه ادم سطحی...اگ تو اولویت زندگیت هول بودنع من اولویتم غرورمع ک عین ی لباس کل وجودمو پوشوندع /