2777
2789
عنوان

هیکل جذاب

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست

تاناراحت میشم خیلی میخورم بعد خودمو قانع میکنم میگم چه چاق باشی چه لاغر میری زیر خاک .ولی خودموالکی دلداری میدم واقعا حسرت یه هیکل خوب دارم .مجردبودم ۶۰بودم الان ترکیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم آبلیمو عسل بگیر  .کالری شماری کن رژیم لیمومی هم دوست من گرفت هر ۲۱ روز ۳کیلو کم کرد  ...

رژیم آبلیمو عسل چجوریه؟؟

میشه کامل واسم توضیح بدین؟؟

شرمنده😶😶😶

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
رژیم آبلیمو عسل چجوریه؟؟ میشه کامل واسم توضیح بدین؟؟ شرمنده😶😶😶

تو کل روز فقط شربت(آب+،ابلیمو+عسل)میخوری هم سیری هم وزن کم میکنی..من خودم فقط صبحانه میخوردم دیگ هیچی نمیخوردم فقط شربت تو یه هفته ۱کیلو کم کردم

تو کل روز فقط شربت(آب+،ابلیمو+عسل)میخوری هم سیری هم وزن کم میکنی..من خودم فقط صبحانه میخوردم دیگ هیچ ...

ینی اصلا غذا نخورم😓😓😓😓

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
اگ میخوریم بایدخیلی کم بخوری مثلا نهایت ۴تا قاشق

اها مرسی عزیزم❤❤❤