سلام خانوما من این ماه اقدام کردم برای بارداری با قرص و امپول اچ ام جی و اچ سی جی ،بعد از روز ۱۳ ام تا روز ۲۱ ۳ بار رابطه داشتیم ۷ روز مونده تا موئدم الان کمردرد و دلدرد دارم و ببخشید ترشحات سفید امکان داره باردار باشم ؟؟؟
من پری هام نا منظم بود و تا دوهفته هم به تاخیر میفتاد.رفتم دکتر و متوجه شدم تنبلی دارم و دارو داد. کلومیفن و امپول اچ سی جی.ماه اول که استفاده کردم ۲۸ ام پری شدم. ماه پیش۲۵ ام این ماه هم هنوز نشدم.به نظرتون میشه باردار باشم؟هیچ علائمی ندارم جز کمر و دلم که یکم درد میکنه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ینی زودتراز موئدت ؟؟؟منم تنبلی تخمدان دارم ولی با امپول اچ ام جی و لتروزول و فولیکول ۱۸ روز ۱۱ داشتم ...
چی زودتر از موعدم؟؟؟دیروز موعدم بوده و از پریشب گاهی دل و کمرم درد میکنه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چی زودتر از موعدم؟؟؟دیروز موعدم بوده و از پریشب گاهی دل و کمرم درد میکنه
من از ۱ مهر تحت نظر دکترم قبلشم اقدام داشتیم نشد رفتم دکتر روز سوم پریودیم سونو گرفت و ازمایش amhدادم عددش ۵.۷ بود گفت تنبلی داری و استرادیول و پروژسترون داد ی ماه بعدش رفتم سونو گفت اثر نکرده ماه بعدش بهم لتروزول داد و امپول اچ ام جی ک روز ۱۱ فولی ۱۸ داشتم روز ۱۳ امپول زدم الان نمیدونم باردار میشم یا نه ،نشم بعدش باید چکار کنم باز
من از ۱ مهر تحت نظر دکترم قبلشم اقدام داشتیم نشد رفتم دکتر روز سوم پریودیم سونو گرفت و ازمایش amhداد ...
والا به من فقط کلومیفن و امپول اچ سی جی داد و باردار نشدم باز همون رو تکرار کرد.اره آمپول و اینا زدم ماه اول ۲۸ ام پریود شدم ماه دوم ۲۵ ام این ماه الان ۲۶ امه ولی هنوز نشدم نمیدونم باردارم یا تاخیر دارم.فردا بی بی چک میزنم.دعا کن باردار باشم انشالله
ایشالا به حق فاطمه زهرا همه ب حاجتشون برسن تروخدا منم دعا کنید
انشالله خدا به شما هم یه نی نی ناز بده
خداکنه ،ایشالا خدا ب شما و همه چشم انتظارا یکی بده منک دیگه واقعا همه کار کردم الان ۷ ماهه منتظرم دو ...
نا امید نشو عزیزم.خدا به موقعش بهت بهترین رو میده انشالله. خیلی ها چند سال منتظر میمونن.هفت ماه که زیاد نیست.انشالله به حق علی به زودی باردار شی عزیزم.
والا به من فقط کلومیفن و امپول اچ سی جی داد و باردار نشدم باز همون رو تکرار کرد.اره آمپول و اینا زدم ...
با سلام ،من هم تو اقدامم چهار ماهه ،این ماه قرص لتروزول و کلومفین و دوفاستون خوردم ،ولی مثل ماههای پیش درد پری دارم ،سی ام روز پریوریم هست،میشه امیدوار بود؟