2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

179 بازدید | 26 پست

بچه ها من جاریم بارداره...من خیلی بهش تبریک گفتم براش خوشحال شدم...تا قرار شد بره سونو ...بگه بچش چیه...الان من گفتم پیام بدم بپرسم میگه به این چی...پیام ندادم..

تا چند روز پیش خودش پیام داد...حالمو پرسید...منم گفتم رفتی سونو گفت اره هفته ۱۲ هم رفتم..مونده بودم بپرسم بچش چیه....یا نپرسم....گفتم بپرسم نگه این حسوده...پرسیدم میدونی چی گفت...

گفت دکتر گفته هنوز زوده برای تعیین جنسیت.  ...

خیلی بهم برخورد..اخه جاری خواهرمم یک هفته از اون دیرتر گفت دختره....

واقعا تعیین جنسیت چه هفته ای هست

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی فک کنم ۱۲ هفته نبوده....بزرگتره..بچش

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
من ک شبو روز واسم‌نمونده هم میخوام ببینم چیع همم میترسم برم بگن این یکی هم دختره چون دوتا دختر دارم

برات دعا میکنم پسر شه تو هم دعا کن منم باردار شم...خیلی روحیمون داغونه بدترین حس ها را تجربه کردم

عزیزم‌تو سونو ان‌تی گاهی بعضی از دکتر ها حدس میزنن از استخون بندی و خیلی چیزا و یه احتمالی میدن‌و به مادر میگن ولی میگن صد در صد نیست . ولی بع۱یا ریسک نمیکنن و احتمال و نمیگن یا اصلا حدس هم‌نمیزنند و متوجه نمیشند ب ای همین‌طبیعیه که نمیدونه الان من ۱۳ هفتمه دکترم به‌من گفت ۷۰ درصد پسره دوستمم با منه دقیقا ۱۳ هفتشه دکتر به اون‌گفت معلوم‌نیست

خدایی که به شدت کافی است