2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. یکی از دوستای برادرم که از افسرهای نیروی قدس بوده الان از اونجا خودش را بازنشسته کرده و وکیل شده. پرونده هایی که قبول میکنه پرونده های خاص با مشکلات پیچیدس مثل پرونده های امنیتی یا مفاسد اقتصادی که نیاز به روابط خاص دارد. برادر خودم که چند سال ممنوع الخروج بود رو خیلی راحت مشکلشو حل کرد. اگراشتباه نکنم دفترش توی یوسف آباد شمارشو میزارم اگر کسی نیاز داشت امیدوارم بدردش بخوره. رفیعی 09112872388

سلام. یکی از دوستای برادرم که از افسرهای نیروی قدس بوده الان از اونجا خودش را بازنشسته کرده و وکیل شده. پرونده هایی که قبول میکنه پرونده های خاص با مشکلات پیچیدس که نیاز به روابط خاص دارد. برادر خودم که چند سال ممنوع الخروج بود رو خیلی راحت مشکلشو حل کرد. اگراشتباه نکنم دفترش توی یوسف آباد شمارشو میزارم اگر کسی نیاز داشت امیدوارم بدردش بخوره. رفیعی 09112872388

یه سایتی هست لیست تمام وکلای ایران گذاشته می تونی بری داخل سایتش بر اساس شهر و تخصص انتخاب کنی و لیست همه وکلا نشون میده شماره تماس و آدرس دفتر وکالت هست برو یه نگاه بهش بنداز 

اینم اسم سایتش <a href="https://mastervakil.com/search-for-a-lawyer/" rel="nofollow ugc">مستر وکیل</a>

میشه معرفی کنید لطفا ؟

سلام عزیزم وقتت بخیر. آرام طغرل یکی از بهترین وکیل ایران هست که تو زمینه های مختلف کار میکنن . خخانم آرام طغرل برای مشکلات ملکی که داشتم وکیلم بودن خیلی بهم کمک کردن تونستم به اموالم برسم واقعا از نظر من وکیل حرفه ای هستن