2777
2789

میگن کلومیفن و لتروزول احتمال دو با چند قلویی داره اما صددرصد نیست.بیشترین عامل ماثر داشتن ارثه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب من دارم فک کنم تخمک دوقلو خالم باردار شد ولی ۳تا داشت دوقلوهارو انداخت عمه های مامانم همه ۳قل ...

ژنتیک خییییلی مؤثرع،شما الان زمینشو داری،با ی پزشکم مشورت کن دارو بخوری90درصد دوقلو دار میشی

شما که تو ژن تون دارین احتمالش بالاست 🤩

واقعا؟از بچگی دوست داشتم دوقلو😭

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
ژنتیک خییییلی مؤثرع،شما الان زمینشو داری،با ی پزشکم مشورت کن دارو بخوری90درصد دوقلو دار میشی

مرسی عزیزم ممنون که جواب دادی ایشالله خیلی دوس دارم💜

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
اخه بچه بزرگ کردن ندیدی ک عاشق چندقلویی هستی😂

چرا من خواهر برادرامو بدنیا اومدن من خودم بزرگ کردم مامانم همش سرکار بود صبح تا شب😂ولی منکر زحمت و سختیش نمیشم

[QUOTE=164470910]واقعا؟از بچگی دوست داشتم دوقلو😭[/QUOTE ازدواج کردین؟

نه عزیزم هنوز برام دعا کنین 

ایشالا یه مورد خوب 

مرسی قشنگم🌸

من بچه ندارم،اما خواهرم دوتا پشت سر هم اورد،ینی داره میزنه ب کوه از دستشون،این میخوابه اون پامیشه،ای ...

اوهوم میدونم اینا رو 

بالاخره که نی نی میارم دوتا باشن یه بار بارداری و یا بار درد زایمان ، دوسال دیگه هم یکم از آب و کل درمیان