پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏
اسباب بازی که اصلا زیاد نخر. یهویی میشه مثله پسره من که اسباب بازی یه روز واسش جزابه و فقط وسایل اشپزخونه را دوست داره.
شرت و رکابی و اینام زیاد نگیر چون بچه بیشتر شلوار و سرهمس و زیر دکمه ای اولا نیاز داره. کرم و دسمال مرطوب و این چیزام نگیر که فایده نداره. چند تا کلاه نخی و پشمی جنس خوب براش بگیر. جوراب هم پشمی و نخی. زیاد هم متو نخر چون فقط عاشقه یه پتو میشه و جز اون چیزیو قبول نمیکنه. همشون همینطورن😘
خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
من تا الان از وسائل بزرگش چون خونم کوچیکه فقط یه کمد و کریر و ساکش گرفتم و اگر بشه روروئک بگیر ...
تخت پارک اصلا نگیر. اطرافیای من همه پشیمون بودن از خریدش. کالسکه اگر میخای بگیری یه خوب بگیر چون تا ۳ ۴ سالکی هم ازش استفاده میکنه. عزیزم هر روز چقزای قشنگ میاد. هول نکن. فقط برای یکی دو ماه اولش چیز بخر که نمیتونی زیاد بیرون بری. بعدش هی هوس میکنی بتابی توی سیسمونی هاو هی چیزهای قشنگ میبینی دلت میخاد بخری
خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
تخت پارک اصلا نگیر. اطرافیای من همه پشیمون بودن از خریدش. کالسکه اگر میخای بگیری یه خوب بگیر چون تا ...
نه نمیگیرم نه تخت نه پارک نه کالسکه به درد من نمیخورن اصلا چون با ماشین اینور اونور میریم وقت نمیشه از کالسکه استفاده کنم برای من بی استفادست تختم که خونم کوچیکه نمیخرم
خدایا ممنون بابت اینکه یه فندق کوچولو بهم دادی دخترم عاشقتم