2777
2789
مهرم حلال جونم آزاد... آدمی ک بنده شکم باشه میخوام تو زندگیم نباشه😶  تازه مهرمم میگیرم الکی ک ...

ن خیر مگع مگفتی مهرم حلال جونم ازاد ب سلامت😒😒😒

این کاربری تعطیل است همون نیکی۰ هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بر عکس ناصرالدین شاهی اون مرد عمل بود.. تو مردشکمی و لب و دهن....  🙄 Im   Sorry 😒 ...

چرا تو خونه ی من دیگه برای تو جا نی مگه خالق همه ی خونه ها خدا نی😝😝😝😝😝😝😝😝😝

این کاربری تعطیل است همون نیکی۰ هستم

اسییییی مدیونییییی نزاری من ببینمت 

عکس دوز پسرتم بزا

@8474royaa  

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
برو سایت اپلود لینکشو بذار 

ن خانوم عکس خودمه عععععععععه😂😂😂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

دقیقا😐😞من حتی خصوصی هم نمیتونم پیام بدم ..تاپیک هم جرعت ندارم بزنم چون قفل نمیشه😞

خصوصی رو از تاپیک کیمیا جون یاد گرفتم برم توش😍

@kiyannaa  

بیا برو ببین تاپیکشو

اره دقیقا منم چون قفل نمیشه نمیتونم بزنم 😕🤦‍♀️🤦‍♀️

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

منم تگ کن گذاشت

ب رویا چاشامام

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
منم بتگ😁

حالا ک سایت خرابه😉

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
منم تگ کن گذاشت

دوست پسرش بد نییییس. معمولیه

ولی خوشم نیومد ازش چون شلوار زخمی میپوشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
حالا ک سایت خرابه😉

خب اون ک شانس منه😂😂😂همیشه تر زدس

ولی درست شد

ی عکس گذاشتی ی زن و مرده بودن وسط برگا جا پهن کرده بودن همون بودی؟؟😁