2777
2789
2790
2778
ببین لردارم

لردار عزیزم لردار🤣🤣🤣 

ولی این عکسو گفتن شوهرت انگار پسرته؟؟؟؟ نقشه تروریستی بوده ها قشنگ  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کادو چیا خریدن براتتتت 

مادرشوهرم کادو نیاورده بود از لای قران خودم شوهرم ۲۰۰ تومن نقدی داد بهش بهم بده😅😅😅ک اونم بزنه ب حساب ک نمیدونم زد یا ن 

مامانم ۲۰۰ داد اچیم نقاشه تابلو و بشقاب نقاشی داد شوهرم گوشی خرید برام a51

فاطمه ام تو فاطی صدام کن

[QUOTE=] ببین لردارم [/QUOTE] می گم چند سالگی مزدوج شدی؟  من با 22 سال سن یکی از طرفدار ه ...

منم همینم ولی چون از بچگی با شوهرم دوست بودیم دیگه ازدواج کردیم🤣🤣🤣

فاطمه ام تو فاطی صدام کن

بچه ها من ۳ روز پیش نزدیک به پریودیم اقدام داشتم فقط ی بار 

الان ۳ روز شده فکر کنم چند روز دیگه موئد پریودیم البته  من پریودیم منظم نیست  الان شکمم درد میگیره بعدش خوب میشه به نظرتون ممکنه باردار بشم یا نه 

خدایا شکرت همیشه بهم ثابت کردی ک هستی و منو میبینی❤
منم همینم ولی چون از بچگی با شوهرم دوست بودیم دیگه ازدواج کردیم🤣🤣🤣

عزیزمممممممم😍😍😍😍😍

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
تنها تنها میای ؟😏🤭

ارهههههههه😂😂😂😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز