2777
2789
عنوان

بچه ی پنج ماهه

112 بازدید | 16 پست

سلام خانما 

پسر من سه روز دیگه پنج ماهه میشه وزن چهار ماهگیش هفت کیلو و سیصد بود میخوام بدونم پنج ماهگی باید چقدر باشه و اینکه وزن نی نی های شما تو این سن چقدر بود 

ببخشید یه سوال دیگه هم اینکه الان داره دندوناش در میاد برای اینکه کمتر اذیت شه چیکار کنم 

ممنونم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

تقریبا هر ماه یه کیلو‌اضافه کنه خوبه البته تا ۶ ماهگیش

من برای دندوناش ژل دنتی کید باریج میزدم اصلا اذیت نشد 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرشو چرب کن تند تند با فکشو و کف پاهاشو تا دندوناش بدون اذیت در بیاد

با چه روغنی

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

اخی عزیزم. بنظرم خوبه

.وزن بدنیا اومدنش چند بود؟

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
تقریبا هر ماه یه کیلو‌اضافه کنه خوبه البته تا ۶ ماهگیش من برای دندوناش ژل دنتی کید باریج میزدم اصلا ...

ممنونم 🌹🌹

قربونش برم

بخورش به جام

نمودار مرکز بهداشت نگاه اون خوبه 

نسبت به اون بسنج

بهش چیزی بده دستش لثه اش بخارونه

حالا هویج خوبه

هم خنکه هم سفته

فقط مواظب باش 

تیکه ای ازش نشکنه

میتونی با انگشت براش ماساژ بدی

یه بزاری انگشتت دهن بزاره گاز بگیره

اخی عزیزم. بنظرم خوبه .وزن بدنیا اومدنش چند بود؟

سه کیلو 

فکر کنم بهداشت به من گفت دو برابر وزن تولد بچه ی من هفت و دویست بود

پنج ماهگی ؟

پنج ماهگی ؟

چهارماهگی

توی گوگل سرچ کردع بودم گفته بود ۴ ماهگی

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
قربونش برم بخورش به جام نمودار مرکز بهداشت نگاه اون خوبه  نسبت به اون بسنج بهش چیزی بده دست ...

ممنونم عزیزم 

مرسی ازت مهربون 

بله اینکارو  براش میکنم اشکال نداره گوشت براش کباب کنم بدم ابشو بمکه 

چهارماهگی توی گوگل سرچ کردع بودم گفته بود ۴ ماهگی

من الان خیلی نگران وزنشم چون به خاطر دندوناش خیلی بی تابی میکنه راحت شیر نمیخوره